Til Far, Gud – og alle de andre

Den 16-årige og danskfødte CammiAnn har oplevet Guds overraskende vejledning i sit liv. Hun har netop udgivet et album i USA, som både er meget personligt og med Guds tydelige aftryk. Det begyndte, da CammiAnn var 8 år gammel og hørte Natasha Bedingfield synge. Siden dengang har hun vidst det: ”Jeg skal være sangerinde en dag”.

– Jeg er helt sikker på, at Gud havde musik i tankerne, da han skabte mig, siger CammiAnn.

Lige siden dengang har CammiAnn skrevet sange – faktisk mere end hundrede sange – er det blevet til. Men selvom hun dengang blev meget overbevist om, at hun skulle være sanger, så havde hun til gengæld ikke regnet med, at hun senere skulle flytte til USA. Hele familien flyttede til USA i juni 2010.
– Grunden til, at vi flyttede er ret interessant. Gud talte til min mor, far og mig selv uafhængigt af hinanden. Han gav os hver især grunde til, at vi skulle flytte hertil. Og hver grund var meget forskellig, forklarer CammiAnn.
Da hendes mor fortalte, at Gud havde talt til hende om det, havde hun ikke særlig meget lyst til at flytte.
– Hun pressede mig ikke, men sagde, at hvis Gud ønskede, at vi skulle flytte til USA, så måtte han selv fortælle mig det. Hun ville gerne have, at jeg selv kunne mærke, hvad Gud ønskede for mig.
En måned senere fik hun en drøm, som overbeviste hende:
– Det er en lang historie, men da jeg vågnede, VIDSTE jeg, at jeg skulle flytte til Valparaiso og at det var vigtigt for min fremtid, forklarer hun og siger, at hun på den ene side var meget begejstret for at tage af sted, men på den anden side ikke havde lyst til at forlade Danmark.
– På den ene side gav det ingen mening og alligevel gav det fuldstændig mening, fordi det var Gud. Jeg ved godt, at det lyder paradoksalt og det er det! Men det er sådan, jeg havde det, og det var også sådan, at jeg vidste, at det virkelig var Gud der arbejdede i mit hjerte.

Fars tidlige død skabte stor sorg

For under et år siden døde CammiAnns far. Det var en meget hård tid.
– Efter han døde, sad jeg på mit værelse og græd i mange timer, mens jeg tryglede Gud om, at give ham tilbage. Det lyder fjollet, men af en eller anden grund, så troede jeg, at hvis jeg græd og tiggede, så ville min far komme og banke på min dør – som om ingenting var sket. Det skete naturligvis ikke, siger hun.
Derfor er det nye album også blevet meget personligt for CammiAnn. En af numrene er en sang til hendes far, som hun skrev sammen med søsteren Amanda.
– Andre mennesker synes måske ikke, at det er så fantastisk en sang. De forstår måske ikke dybden i den. Men når du har været igennem det, vi har været igennem, så betyder hvert enkelt ord meget. For eksempel synger jeg, at der er et stykke af mig på bunden af havet. Vi tog min fars aske til Hawaii og strøede det ud i havet. Jeg føler virkelig, at der er et stykke af mig på bunden af havet.

Drømmer om at være i den ’verdslige’ verden

Farens død gav CamminAnn nogle penge via hans livsforsikring. Det føltes naturligt at bruge pengene på det nye album, som hun har dedikeret til sin far. Men der er også andre tanker bag:
– Jeg håber, at folk vil anerkende min musik. Det, at jeg skriver historier om virkelige ting i mit liv, som jeg har gået igennem og som mange andre også går igennem. Jeg åbner mit hjerte for folk, siger hun og fortsætter:
– Hellere det end at skrive fjollede sange om, at gå ind på en bar og blive forelsket i en eller anden fuldstændig fremmed…jeg mener…helt seriøst?!
Selvom hun elsker lovsang, så føler hun ikke, at hun er kaldet til at være lovsangsleder. Hun tror, at hun kan nå mange flere mennesker ved at være en del af den ’verdslige’ musikbranche.
– Jeg er kaldet til at nå alle mennesker igennem min musik, ikke kun de kristne. Jesus hang ikke kun ud med ”de gode” kristne mennesker. Han var ven med de såkaldte fortabte mennesker, som ikke havde Gud i deres liv endnu. Det er de mennesker, vi skal nå. Hvis jeg kun lavede lovsang, så ville de mennesker ikke give mig så meget opmærksomhed, forklarer hun.

Depressionen forsvandt

Hun har i løbet af sit liv fået mange profetier om, at hun skal påvirke mange mennesker. Gud har også talt direkte til hende mange gange, hvor Han har bekræftet, at hun er på rette spor.
CammiAnn har lagt flere af sine videoer ud på You-Tube under navnet ’CammiAnn Michelle Hinge’. Hun har flere vidnesbyrd fra folk, som er blevet rørt, når de har lyttet til sangene.
– Der var en, som skrev til mig efter, at hun havde set min musik video ’LaDaDa’. Hun fortalte, at hun havde været ekstremt deprimeret i meget lang tid. Hun fortalte, at mens hun så videoen og lyttede til sangen, så kunne hun pludseligt mærke, at depressionen forsvandt – og den kom ikke tilbage!
– Det er faktisk noget jeg har bedt om: At mennesker måtte blive rørt og helbredt af Gud – bare ved at lytte til sangene. For Guds Ånd er ud over dem, siger hun glad.

Kristne skal tage musikken tilbage

CammiAnn ser Gud som den vigtigste del af sit liv. Hun er overbevist om, at Gud påvirker den måde, hun laver musik på:
– Jeg er helt sikker på, at Gud havde musik i tankerne, da han skabte mig.
Hun føler, at Gud giver hende en ”ny lyd”, som hun glæder sig til at dele med verden på et album, som hun laver sammen med sin kæreste og hans bror.
– Vi har alle sammen fået nogle nye toner i vores hoved, som vi føler, at vi skal dele med musikbranchen. Men det er et længere projekt…jeg har altid følt Guds nærvær, når jeg skriver og synger.
– Jeg tror, det er tid til, at kristne tager musikindustrien tilbage. Satan var oprindeligt lovsangleder og han har virkelig forsøgt, at pervertere musikken. Men jeg tror, at Gud vil, at vi som er kristne skal være helt fremme i udviklingen af musik – også selvom vores musik måske ikke bliver set på som ’kristen’, så kan vi stadigvæk have en kraftfuld påvirkning på menneskers liv, fordi vi skriver sammen med Guds Ånd, slutter CammiAnn, så man glæder sig til at se, hvilken musik Gud vil lede hende til i fremtiden.
Albummet ’The Beat of my Heart’ kan blandt andet købes på www.cdbaby.com.