’Jesus i stjernerne?’ gjorde indtryk på kendt bibelekspert

– Jeg har netop læst bogen ”Jesus i stjernerne?” og den gjorde et stort indtryk på mig.
Normalt springer jeg over alle ”stjerne-tyderier” i aviser, som jeg anser for det rene vrøvl.
Det gjorde Henri Nissen tilsyneladende også, indtil han begyndte at studere Bibelen med dette for øje.
Inspireret af Bibelens tale om ”Betlehemsstjernen” begyndte han at studere Bibelens tale om stjernerne, og han lagde især mærke til, at i den ældste bog i Bibelen: Jobs Bog (formodentlig skrevet cirka 2200 før vor tidsregning) nævnes stjernebillederne: Orion, Syvstjernen, Løven og forskellige stjernebilleder på syd-himmelen.
Bogen giver et imponerende indblik i Biblens omtale af himmelens stjerner. Når man har læst den, kan man slet ikke fatte, at man aldrig har lagt mærke til dette, især når man har læst sin Bibel så mange gange, som jeg har.
Bogen bør få langt større udbredelse og anbefales hermed til Udfordringens læsere. Den er på 127 sider og koster kun kr. 148 kr.
Hans Kristian Neerskov, Gentofte