Ny ”abortavis” til studerende

Studerende beskæftiger sig ofte med abort i opgaver og afleveringer. Nu har foreningen Retten til Liv lavet et materiale, der viser, hvad der egentlig foregår ved en abort.
Abortavisen er fuld af fakta om abortmetoder, relevante statistikker og billeder af ufødte børn. Og interviews med piger, der gerne ville have beholdt deres barn, hvis de havde fået den nødvendige vejledning.
– Hvorfor fik jeg ikke lov til at beholde mit barn? spørger Maria på 16 år. ”Jeg vil ikke være med til det!” var det sidste hun skreg, inden hun blev bedøvet på operationsbordet. Hun går i dag på efterskole, men aborten vil for altid kaste en skygge over hendes liv.
Retten til Liv udgiver Abortavisen for at ”hjælpe unge til at sætte sig ind i, hvad abort er og på baggrund heraf inspirere dem til at kæmpe for livet – imod abort”.
Der foretages hver uge 300 aborter på danske sygehuse.
/sl