Erfarne ledere til Camp Bastion

Anne-Mie og Poul-Erik Andersen, der bor i Asp ved Holstebro, rejser mandag d. 28. januar til Afghanistan som ledere af KFUMs Soldaterhjem.

Anne-Mie og Poul-Erik Andersen

– Vi tager afsted for at skabe et hjem for soldaterne. Det er vores mission gennem diakoni, lyder det fra Anne-Mie Andersen.
Ægteparret er begge uddannet i forretning. Tidligere har de været ledere af KFUMs Soldaterhjem i Borris (1988-92) samt et par år som ledere af KFUMs Soldaterhjem i Høvelte. Derfor er de godt kendt med konceptet bag. Poul-Erik er praktikeren, der drøner rundt for at få folk til at føle sig godt tilpas, mens Anne-Mie er mere eftertænksom. De forventer bestemt ikke at komme til at kede sig de kommende 6 måneder i Afghanistan og glæder sig til at komme afsted til Camp Bastion.
Eva