Præsten og de nyreligiøse

Bykirken i Odense får den 30. januar besøg af Ole Skjerbæk Madsen til foredraget ”Præsten og de nyreligiøse”
I de seneste par årtier har der været meget opmærksomhed omkring ”det nyreligiøse” og en søgning efter helbredelse og højere mening med livet gennem åndelige oplevelser. Midt på helsemesser med auralæsning og horoskoper har man kunnet finde en luthersk præst, som har samlet mange åndeligt søgende danskere i et fællesskab om Jesus. Præsten hedder Ole Skjerbæk Madsen.
– Den moderne præst med det lange hår og skæg ligner en profet fra gamle dage, men selv om Ole Skjerbæk Madsen bringer bud om gamle værdier, er han en forkæmper for kirkens fornyelse. Og han har viljen og evnen til at møde og hjælpe mennesker der, hvor de er, fortæller Poul Kirk, præst i Bykirken.
Arrangementet i kirken i Østergade er gratis og åbent for alle interesserede.