Kvalitets-serie om Bibelen er på vej

En serie på 10 afsnit med navnet ”The Bible” vil snart kunne ses på History Channel. Det er begivenheder lige fra 1. Mosebog til Åbenbaringen – og forventningerne er store.Der er høje forventninger til den nye Bibel-serie, som snart kan ses på History Channel.

Målet er at gøre Bibelen levende på en helt ny måde. Her forestiller det Jesu mor Maria, som strækker ud efter sin søn.

– Denne serie hjælper os alle til at opleve Bibelens ”kød og blod historier” i et nyt lys, og det drager os til den guddommelige forfatter, som fortsætter med at skrive sit evige mesterværk. Du vil blive betaget, opmuntret og inspireret af ’The Bible’ – man vil virkelig tro, når man ser, siger den kendte præst T. D. Jakes.

Kong Saul, som søger Gud for et råd.

En anden af de mest kendte amerikanske præster, Rick Warren, er også begejstret:
– Jeg har nok set de fleste, hvis ikke alle de film om Bibelen, der er blevet produceret de sidste 50 år. Denne her står i en klasse for sig selv, som den bedste jeg nogensinde har set.
På Udfordringens Facebook side kan man se en trailer for serien, og mange vil nok give de to præster ret i, at det ser imponerende ud.
På outreach.com kan man købe forskellige dvd’er, som det er meningen, at man kan bruge som undervisning i kirken. På bibleseries.tv kan man få flere oplysninger om serien og forudbestille den på dvd.

Her ses babylonske soldater i kamp, Kong Kyros indtager Jerusalem med hele sin hær, Eva fra Edens Have i gang med at spise af den forbudte frugt, fundet af Moses i en sivkurv og Batseba igang med sit daglige bad.

Serien er produceret af Roma Downey (kendt fra Touched By an Angel) og Mark Burnett (kendt fra The Voice, Survivor, Shark Tank og Celebrity Apprentice).
’The Bible’-serien udkommer d. 3. marts i USA. Det vides ikke, hvornår den kan ses i Danmark, men man kan bestille dvd’en.