Ny dansk kristen netradio hver dag

Ny netradio vil hovedsagelig spille kristen musik, men der er også plads til både sjov og alvor.En ny kristen netradio har set dagens lys og kan høres i hele verden.

På kristennetradio.dk er der en forklaring til, hvordan man let kan lytte til radioen.

– Kristen Netradio blev startet op på baggrund af en drøm om at skabe landsdækkende kristen radio for unge. Der er så meget god kristen musik rundt i verden, og rigtig mange kristne danskere kender ikke til den musik, siger initiativtagerne til imu.dk.
Netradioen skal være en hjælp til at sætte fokus på Gud i hverdagen på en let og enkel måde. Der er således morgenradio mellem kl. 7-8, og programmet genudsendes igen mellem kl. 8-9. I programmet vil der blive læst noget op fra Det Nye Testamente, der holdes en andagt, og ellers spilles der kristen musik.
– Når det kan være svært at åbne sin Bibel, få bedt en bøn eller i det hele taget at komme i kontakt med Gud, kan det være rart og mere overskueligt at sætte et stykke musik på. Vi ønsker at være en radio med fokus på Jesus, og derfor spiller vi udelukkende musik fra kristne kunstnere. Derudover bliver der dagligt spillet 3 minutters andagt af Pastor Bob Beeman og oplæsninger af bibelvers, lyder det fra netradioen.
Den korte andagt kan høres hver dag kl. 12. Om mandagen sendes programmet ’Munter Mandag’, hvor der vil blive sat fokus på forskellige temaer om Gud og om at være og leve som kristen.
– Programmet hedder Munter Mandag, fordi vi har valgt at tage fat på de forskellige temaer på en let og ikke alt for teologisk tung måde. Derudover er programmet spækket med konkurrencer, funny facts og en masse lækker kristen musik, både nyt og gammelt.
Lige nu er der ikke flere programmer ud over de nævnte. Resten af sendetiden bliver brugt på at sende en masse kristen musik. Radioen kan findes på www.kristennetradio.dk.