800 deltog i KFS påskelejr

Temaet ”Gud hvilken Gud!? og talere som Rebecca Pippert og Michael Ramsden fik mange
deltagere til at være med fra starten af KFS’ påskelejr. Lovsangsaftenen samlede 1200 unge.- Det var godt, at vi var i en ny, stor hal, for den blev fyldt ud, fortæller sekretariatsleder i KFS Lars Bjerregaard om årets KFS påskelejr på Skanderborg Gymnasium.

Lars Bjerregaard er sekretariatsleder i KFS.

Der var tale om en rekordstor deltagelse på årets påskelejr.
For mange af deltagerne var den engelsk-sprogede undervisning ved Rebecca Pippert (forfatter til bogen ”Ud af saltbøssen”) og Michael Ramsden, England, et stort trækplaster. Og man koncentrerede sig lidt bedre for at få det hele med.

Mere af Jesus

– Det var en rigtig god lejr, vi blev velsignet med rigtig god undervisning, fortæller Lars Bjerregaard.
Rebecca Pippert opfordrede de unge til at overgive deres liv til Jesus. Nogle af de studerende tog imod Jesus for første gang på denne påskelejr – og næsten alle deltagerne markerede, at de ønskede mere af Jesus. De ønsker, at Helligånden er mere med i deres liv.

De lokale KFS-sekretærer vil sørge for, at de nye kristne bl.a. får kontakt med KFS-grupper på deres studiesteder.

1200 til lovsangsaften

Påskelejrens afslutning – og for mange det helt store højdepunkit – var en fantastisk lovsangsaften, fortæller deltagerne.
Hele 1200 mødte op til denne aften. Lovsangen blev ledet af et band af musikere fra Aarhus.

Årsmøde og valg

KFS er netop gået over til at have medlemmer. Derfor holdt man årsmøde og valg til bestyrelsen under påskelejren. Her deltog ca. 50, fortæller Lars Bjerregaard.