Konfirmander er åbne for troen

YFCs volontørteam har holdt over 30 konfirmandtimer i år – og konfirmanderne lytter godt efter.
3 lejre og 33 konfirmandhold. Så mange steder har Maria Lehim holdt Super Hero kursus sammen med sine tre medvolontører.
De arbejder for YFC, Youth For Christ, som i samarbejde med folkekirken tilbyder deres unge undervisere til konfirmandhold over hele landet.
Det giver Maria og hendes kolleger en god fornemmelse for, hvad der rører sig i konfimandverdenen.
– Jeg oplever, at konfirmander har været meget åbne over for det, vi fortæller, og at de er gode til at lytte, fortæller Maria, som synes det har været et kæmpe privilegium at få denne mulighed for at dele sin tro.

Måske husker de senere

Maria Lehim, 21, har nydt at fortælle konfirmanderne
om sin tro på Gud.

– Selvom noget af al åbenheden beror på, at alle sandheder er okay, så har vi samtidig oplevet, at mange af konfirmanderne tror på Gud i én eller anden grad. Men nogle af dem har gennem vores undervisning måske fået formet den tro mere mod den kristne Gud, forklarer Maria. Selvom hun selv kommer fra en frikirke, ser hun konfirmationen som en af folkekirkens styrker.
– Det er en rigtig vigtig alder at fortælle om Gud. Måske sker der rigtig meget andet i deres liv lige nu, som gør, at de ikke helt kan rumme det. Men det kan være, at de husker det senere.