Kristen kunstfestival i Kolding

Som noget helt nyt afholdes den første Imagine Arts Festival på dansk jord.Det er Kolding Internationale Højskole, som slår dørene op til denne storslåede festival, der byder på mange spændende kunstarter; fra musik, dans, drama til visuel kunst og poesi.

Der bliver mange forskellige kunstneriske indslag på årets festival, så der skulle være noget for enhver smag. En fuld liste kan ses på Imagine Festivals hjemmeside.

Festivalen indeholder både spændende seminarer, workshops og netværksmøder for meget øvede og professionelle udøvere samt mere introducerende indslag, hvor man som gæst kan få smag for den store variation, vi i dag kan opleve i det kunstneriske udtryk.
Man vil kunne se og opleve alt lige fra topprofessionelle og internationale kunstnere, der fremviser deres værker og udøver deres kunstformer, til lokale amatører med fantastiske talenter.
Målet med festivalen er blandt andet, at man som kunstner på Imagine Arts Festival får en god platform for netværk og inspiration. Derudover vil man også få muligheden for kvalitetsundervisning samt at udstille eller udføre sin kunst foran et stort publikum.
Jim Mills vil være dette års hovedtaler. Sammen med sin kone Anne står de bag Creative Arts Europe, der bl.a. har været med til at afholde kunstfestivaler i hele verden. De har begge en stor passion for at hjælpe, motivere og udruste kristne kunstnere til at klare sig på markedet, samtidig med at der holdes en sund forbindelse til kirken.
Andreas Larsen, som er en af foregangsmændene for heavy metal i danske kirker, taler også på festivalen, som arrangørerne har store planer med:
– Imagine Arts Festival har et ønske om at forbinde og forene kristne kunstnere på tværs af kunstformer og landegrænser. Vi ønsker at skabe en platform, der kan bære denne drøm, så kirkens mange kunstneriske sprog og kulturelle udtryksformer kan blive vist og være til gavn for alle, der har ører til at høre, øjne til at se, fingre til at føle, eller en stemme, der kan synge Guds pris.
Festivalen foregår fra d. 9.-11. maj, og mere info om kunstnerne kan fås på www.imaginefest.dk.