– Jeg elsker ordet usynlig

Daniel Bashta ønsker at give mennesker nyt håb, ved at de oplever den sande Jesus.Du har måske hørt kæmpehittet ’Like a Lion’, som både Newsboys og David Crowder Band har lavet deres egen version af.

Daniel blev som barn nogle gange vækket af, at hans mor var i gang med at spille en lovsang på klaveret, mens hans far gik rundt og sang og bad til Gud.

Det var Daniel Bashta, der skrev nummeret, og han har netop udgivet et nyt album, som hedder ’The Invisible’ (se anmeldelsen tv.)
Hele pladen bygger på 1. Tim. 1:17, hvor der står: ”Han er evighedens Konge, usynlig og uforgængelig. Der er ingen anden Gud. Giv ham ære nu og i al evighed. Amen.”
– Jeg elsker ordet usynlig. Det er så mystisk. Det er definitionen på vores tro og grunden til, at vi lovsynger. Det er hele verdenshistoriens mysterie. Det uhåndgribelige blev håndgribeligt. Det usynlige blev synligt. Himlen indtog jorden, forklarer Daniel Bashta til radarradio.net om sin fascination af skriftstedet og det, at Jesus blev menneske.

Håb skaber frihed

– Selv midt i vores plager, klagesange og smerter, så flyder der en strøm af håb. Mit håb er, at når folk lytter til denne plade, så vil de få et lille glimt af dette, og at det fuldstændig vil ødelægge enhver tvivl og gøre enhver løgn tavs. Jeg ønsker, at der strømmer helbredelse ud, og at den virkelige Jesus kommer til syne i folks liv, fortæller Daniel, som voksede op som missionærbarn og brænder for at se en ny generation af missionærer træde til.
– Helt ærligt, så vil jeg bare gerne røre ved håbet. Når der er håb, så kommer der en ubestridelig sandhed, liv og frihed. Min bøn er, at på en eller anden måde så vil de ting, der er blevet helbredt i mit eget liv, smitte af på dem, der lytter, siger han.
Henrik