Unges kreative indfald i kirke i Herlev gav penge til mission

Konkurrencer, auktion og karseklipning. Fantasien fik frit løb, da unge fra Lindehøj Kirke samlede ind til MAF og BDM.

Hvordan engagere unge i missionsarbejde?

Lindehøj Kirke i Herlev ser ud til at have knækket koden. Lav en årlig indsamlingsaften, hvor de unge selv på de mest fantasifulde måder inspirerer hinanden til at støtte personer og projekter, der gør en forskel i verden. For nylig samledes 80 unge til en hyggelig aften i Lindehøj Kirke med stearinlys på bordene og kaffe, sodavand og snacks i baren.

Udfordrede hinanden

Hyggen udvidede sig til sjov og spas, da den ene idé efter den anden kom på banen for at lokke slanterne ud af lommerne på de unge. Penge, de for øvrigt havde sparet op for netop at kunne investere denne aften.

”Vi udfordrede hinanden. En kunne sige, hvad giver I for at jeg bliver karseklippet? Så kunne de andre byde 100, 200 eller måske 1.000 kroner. På den måde engagerede de unge hinanden på en aften, hvor pengene sad lidt løst,” fortæller Jonas Kaltoft Ægidius, der er Børne- og Ungdomsmedarbejder i kirken.
Der blev samlet over 34.000 kroner ind, og pengene blev fordelt mellem Mission Aviation Fellowship (MAF) og Brødremenighedens Danske Mission (BDM).

Læs resten af artiklen her på udf.nu