Randy Clark var ikke tilfreds – nu kommer han igen

Finn Jegård følte Guds ledelse i at få Randy Clark til Danmark i 2012. Men Randy Clark havde på grund af en profeti forventet, at der ville ske mere – og derfor kommer han allerede i maj tilbage igen.Der skete mange helbredelser, og der kom kundskabsord. 700 fulgte undervisningen i fire dage. Men taleren selv var ikke tilfreds…

Randy Clark kommer tilbage til København. Se mere på RandyClark.dk

Han havde forventet, at ”Danmark blev rystet”, som en profeti af Bobby Conner fra september 1998 forudsagde…
Derfor har Finn Jegård inviteret Randy Clark igen fra den 23.-26. maj til Københavns Kristne Kultur Center.

Delagtiggør andre i Helligåndens kraft

Randy Clark er ikke nogen almindelig taler. Noget tyder på, at Gud bruger ham til at udløse vækkelser og delagtiggøre andre (som fx Heidi Baker, se Udf. uge 11) i Helligåndens kraft.
Randy Clark er især kendt for at have holdt de fire første møder i januar 1994, som udløste Toronto-vækkelsen. Denne vækkelse har siden berørt millioner af mennesker.
Randy Clark har oplevet, at den åndelige salvelse, som han selv modtog efter at være udbrændt som baptistpræst, kan gives videre til andre, så de oplever en overnaturlig kraft fra Gud i deres tjeneste.
Randy Clark bruger ordet ”impartation” som kan oversættes med delagtiggørelse. Han beskriver dette i sin bog ”Der er mere at få fra Gud”, hvor han også fortæller om sit liv.
I dag rejser Randy Clark fra sted til sted og ”delagtiggør” kristne i denne salvelse, som fører til vækkelse.
Finn Jegård havde håbet, at dette også ville ske i København – og der skete også meget i forhold til andre kristne møder.
På hvert møde, hvor Randy Clark underviste, rejste adskillige sig på opfordring op for at markere, at de havde oplevet en helbredelse. Og i Kulturcentret har man efterfølgende oplevet, at de mennesker, som modtog noget på møderne, bagefter har kunnet give det videre, bl.a. i form af helbredelser.
Så ud fra en almindelig ”succesvurdering” må man absolut sige, at der var tale om meget vellykkede møder.
Men – Randy Clark var ikke tilfreds…
Han er vant til, at der sker mere. Og den måde, han blev inviteret på til Danmark tyder også på, at der er mere i vente.

Ikke Bill Johnson

Forretningsmanden Finn Jegård håber og tror, at Randy Clarks besøg vil udløse vækkelse.

Det begyndte i Malmø i efteråret 2011.
Finn Jegård og hans kone var ligesom ca. 100 andre danskere taget til Malmø for at opleve den kendte kirkeleder og forfatter Bill Johnson fra Bethel-kirken i Californien.
Seniorpræsten i kulturcentret, Jarle Tangstad, havde aftalt med Finn, at han gerne måtte invitere Bill Johnson til København.
– Men i Malmø følte jeg, at Gud talte til mig om ikke at invitere Bill Johnson, men Randy Clark, som også var med.
Bill Johnson var klart den bedste taler, men når Randy Clark kom ind, så åbnede Himlen sig, husker Finn.
– Desværre kom der altid 600 mennesker op til Randy Clark før mig, når han efter sin tale bad for de syge. For der skete jo masser af helbredelser.
Selv har jeg altid været lidt genert og tilbageholdende, så jeg syntes ikke, jeg kunne mase mig frem foran de syge.
Jeg tænkte, at det hele måske bare var en fix idé, jeg havde fået.
Men torsdag nævnte Randy Clark selv, at profeten Bobby Conner for 12 år siden havde profeteret over ham, at der skulle ske noget særligt, når Randy kom til Danmark.
Det bekræftede mig i, at jeg måske alligevel skulle prøve at få kontakt med ham.
Jeg bad til Gud, at hvis det virkelig var hans vilje, så måtte han altså sørge for, at jeg nærmest stødte ind i Randy Clark!

Sammenstødet

– Vi var nået frem til fredag, og inden jeg så mig om, var han igen forsvundet bagud af scenen.
Godt indebrændt sagde jeg til min kone, at det nok var en misforståelse, og at jeg lige ville gå på toilettet.
Med hovedet nedad slentrede jeg ud på gangen. Jeg lagde ikke mærke til de to mænd, som gik foran, før de pludselig vendte sig om og spurgte, hvad de kunne gøre for mig. Jeg stødte nærmest ind i dem. Det var Randy og hans bodyguard.
Jeg lagde hånden på Randys skulder og sagde: Du kan komme til Danmark.
– Hvad skal vi gøre for at få dig til Danmark? spurgte jeg.
– En invitation ville hjælpe.
– Du er hermed inviteret.
– Kom med, sagde han og tog mig med ind i det aflukkede område, hvor vi talte sammen i en time. Han fortalte nu mere om, at han for 12 år siden havde fået denne profeti af Bobby Conner.
Og så fortalte han, at Bobby Conner netop havde ringet til ham før han rejste til Danmark og mindet ham om den 12 år gamle profeti. Og Connor havde sagt til ham, at når han kom til Sverige, ville en dansk mand invitere ham til Danmark!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Guds planlægning

– Så jeg vil bestemt komme til Danmark, men mit program er fyldt op de næste 2-3 år, sagde han. Jeg mente, at det skulle være i foråret, og i det samme sagde hans kampagne-manager: New Zealand har aflyst dit kampagne dér i april – så du kan godt tage til Danmark.
Altsammen bekræftede det mig i, at Gud havde en finger med i spillet, fortæller Finn Jegård.

Artiklen i Udfordringen i september 1998

Da den amerikanske forkynder og profet Bobby Conner besøgte Danmark i september 1998, bragte vi en artikel, hvor han bl.a. fortalte:
– Jeg havde et syn, da jeg kom til København, hvor jeg så Guds hånd komme og ryste Danmark vågen. Det var en god rystelse, ikke en dårlig. Og Han sagde: Det hænger sammen med Romerbrevet 13:11 om at vågne op og aflægge mørkets gerninger, og også Ezekiels bog 37 om de tørre ben. Så jeg ved, at der kommer en rystelse og en opvågning til Skandinavien, fortalte Bobby Conner i september 1998.
Kort efter profeterede han over Randy Clark, at han ville blive inviteret til Danmark, og der ville ske store ting. Randy Clark afventede utålmodigt profetien i 12 år. Få kendte ham herhjemme. Ingen inviterede ham til Danmark. Men da han talte i Sverige i august 2011 gik første del af profetien i opfyldelse.
– Det er noget af det mærkeligste og stærkeste, jeg har oplevet, indrømmer Finn Jegård.

Jordbunden forretningsmand

Folk, der kender ham, ved, at han er yderst jordbunden.
– Jeg kommer fra en konservativ kirkebaggrund. Vi var oprindeligt adventister. Så jeg plejer ikke at opleve noget overnaturligt.
Finn Jegård og hans hustru Frida har været med til at plante Cafékirken, som var en karismatisk kirke inden for Adventistkirken, og senere stod de bag oprettelsen af Café Cadeau. Et tværkirkeligt mødested på Frederiksberg. Nu driver KIT en indvandrercafé her.
Jegård driver bl.a. en virksomhed med hospitalsudstyr, men da han har solgt et andet firma, har han brugt den ledige tid til at hjælpe Københavns Kristne Kulturcenter på Drejervej med det administrative.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Mere undervejs?

– Jeg tænker, at vi måske ikke var helt parat sidste år. Selv var jeg fx så optaget af arrangementet, at jeg ikke fik tid til at komme til forbøn.
Men siden besøget har vi oplevet mange vidunderlige helbredelser i Kulturcenteret. For nylig var der fx en kvinde, der havde en kræftknude på hjernestammen, som havde fået en dødsdom i løbet af 6 mdr. Men efter forbøn skrumpede kræftknuden ind og var helt forsvundet, da hun blev undersøgt på hospitalet.
Bagefter begyndte hun at bede for nogle medpatienter, som havde samme sygdom.
Der bliver også bedt rigtigt meget i Kulturcentret. Jeg vil tro, der er omkring 20 bedemøder hver uge! Det er ikke blot folk fra Pinsekirken, men fra hele byen.
Så måske fik vi det her år til at forberede os. Jeg håber i hvert fald meget, at der sker endnu mere ved Randy Clarks næste besøg. Det ville vel nok være dejligt. Vi har meget brug for det.
– Tror du, der bliver tale om en folkevækkelse?
– Jeg tror, at de kristne først skal udrustes. For hvis der ikke sker en forandring her, så nytter det ikke meget at lokke folk i kirken.
Men når de kristne først er blevet forandrede, så vil der ske noget med befolkningen, tænker Finn Jegård.