Michael oplevede at Gud også kunne bruge ham

På konferencen med Randy Clark sidste år oplevede Michael Warning en helbredelse – efter at have sagt undskyld til konen! – og bagefter brugte Gud ham til at helbrede andre.For Michael Warning fra Glambjerg betød Randy Clarks konference i København sidste år helbredelse og en ny begyndelse.

Michael Warning

– Da jeg så i Udfordringen sidste år, at Randy Clark kom til Danmark, var jeg meget opsat på at komme og høre ham, fortæller Michael.
– Jeg havde læst en del om ham og kendte også hans navn i forbindelse med Toronto. Men at høre ham selv var alligevel noget anderledes, end jeg troede. Han var jo meget atypisk for, hvad jeg opfattede som en typisk amerikansk prædikant.
Han var rolig og velovervejet og gjorde ikke noget stort nummer ud af sig selv.

Årsager til sygdom

– Den første aften efter prædikenen blev der nævnt nogle konkrete sygdomme og svagheder, som Randy havde fået at vide af Herren, at nogle i salen led af. Han nævnte, at nogle fysiske sygdomme godt kunne være kommet af underliggende problemstillinger af forskellig art, som der først måtte tages hånd om, før helbredelsen kunne komme i det fysiske.
Jeg havde de sidste 3-4 år lidt af svimmelhed indimellem, og da svimmelhed blev nævnt, gik jeg op og stillede mig i en af de mange køer foran hans medarbejdere. Det var en norsk dame, der bad for mig, men hun nævnte flere gange i bønnen, at Gud måtte vise mig, om der var en dybere årsag til min svimmelhed. Jeg tænkte ved mig selv: Ja ja det er godt nok, men bed nu for min svimmelhed. Det kom hun så frem til til sidst.
Men da det kun var indimellem, jeg mærkede til min svimmelhed, kunne jeg ikke bedømme, om der var sket noget. Da jeg gik ned igen og satte mig, kunne jeg mærke et stærkt nærvær af Herren.
Min datter bor i et kollektiv, hvor jeg kunne sove de tre dage, konferencen varede. Men jeg kunne ikke sove. Hele aftenens forløb blev ved at optage mig, samtidig med at jeg mærkede dette stærke nærvær af Guds Ånd. Jeg lå så der i flere timer og tænkte over mit liv. Jeg var træt af min egen iscenesættelse og måtte bede om tilgivelse og nåde over min egoisme og spørge Gud efter hans planer.
Som jeg lå der og bad, blev jeg mere og mere tørstig efter Gud, mens jeg fornemmede at han talte til mig.

En drøm og en løsning

Møderne med Randy Clark satte noget i gang.

– Endelig faldt jeg i søvn, men kun i 10 minutter. I disse minutter gav Gud mig en drøm. Jeg vågnede med et sæt og vidste, at Gud havde talt, og hvad drømmen betød.
Min kone og jeg havde flere måneder før haft et voldsomt skænderi, hvor jeg i min selvisk-hed ikke kunne se længere end til min egen næsetip. Vi fik ikke siden talt om denne episode, men tingene blev bare hængende i luften. Jeg havde faktisk glemt alt om det, indtil denne drøm. Da jeg vågnede, var jeg klar over, at jeg måtte tage ansvar for den situation, jeg havde skabt og derved såret min kone. Jeg måtte ydmyge mig og sige undskyld, og det skulle være i dag!
Da jeg ringede og fortalte hende om det og sagde undskyld, græd min kone. Ja faktisk havde hun siddet og grædt flere timer, inden jeg ringede.
Hun havde siddet og tænkt på det skænderi, vi havde, og hvor voldsomt hun oplevede det, og hvor ydmyget hun følte sig. Hun blev så glad og lettet over, at jeg ringede, og atmosfæren mellem os forandrede sig fuldstændig efter dette – og jeg blev HELBREDT FOR MIN SVIMMELHED!

En ny helbredelse

– De efterfølgende måneder oplevede jeg, at dette nærvær af Gud stadig var der, og der voksede et ønske i mig om at tage med Randy og hans team til Brasilien. Jeg meldte mig til en tur til Brasilien 12 dage i september/oktober.
I denne tid voksede der en vorte ud under armen på mig. Den blev lige så stor som en brystvorte. Jeg blev noget nervøs og gik til lægen, som beroligede mig med, at det var hvad de kaldte en ”gammel-mands-vorte”.
I min forberedelse til min tur skulle jeg læse nogle bøger og høre nogle lydfiler om helbredelse.
Efter at jeg havde gennemgået dette kursus, tænkte jeg, at jeg kunne begynde at lægge hænderne på vorten og byde den forsvinde i Jesu navn. Dette gjorde jeg måske fem gange den dag. Næste dag var den begyndt at skrumpe. Jeg gentog dette igen i de næste dage.
Efter fem dage var den fuldstændig væk. Der var en lille brun plet tilbage. Og jeg tænkte, at når Jesus kunne fjerne vorten, kunne han vel også give mig normal hud tilbage.
Jeg forsatte nogle dage til, og min hud var fuldstændig normal. Jeg måtte selvfølgelig prise Gud, men jeg var overrasket over resultatet. Jeg har bedt i mange tilfælde for mennesker om helbredelse, men aldrig set, at noget skete. Men jeg skulle få lov til at se mere!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Med åbne øjne

– I Brasilien så jeg og teamet rigtig mange helbredelser. Nogle skete i bogstaveligste forstand for øjnene af os.
Vi lærte, at vi skulle bede med åbne øjne, så vi kunne se, hvad Gud gjorde og også tage vare på dem, vi bad for, hvis de blev overvældet af Helligånden, hvilket mange gjorde.

Ord om astma

– På vej i bussen til møderne bad vi til Gud om et kundskabsord, og jeg fik en fornemmelse af, at Gud ville helbrede en med astma til mødet. Efter dette blev jeg voldsomt i tvivl, ja der foregik en kamp i mine tanker. Min kone havde astma, og jeg tænkte, at det nok var min underbevidsthed, der spillede mig et puds.
Men jeg havde stadig dette indtryk i mig, så jeg valgte at springe ud i det og nævnte det til mødet. ”Selvfølgelig” kom der ikke nogen op med astma og skulle bedes for. De andre i teamet bad for dem, der var kommet op, efter at de havde givet et ord. Jeg gik rundt blandt de mange, der var kommet op og bad for flere og oplevede, at flere blev fyldt med Helligånden, men der var ingen med astma, som havde brug for bøn.
Efter måske 20 minutter så jeg, at der var nogen der banede sig vej i mængden hen mod mig.
To voksne kom med en pige på ca 10 år, som led af astma.
Da jeg bad for hende, kunne jeg mærke, at der skete noget i hende. Hun lagde sig på gulvet, og jeg knælede ned og spurgte hende, om der var sket noget. ”Ja, ja,” smilede hun, ”det er væk”.
Jeg tænkte, om det kunne være så enkelt, og jeg sagde til hende, at jeg lige ville bede igen. ”Men det er væk”, sagde hun.
Jeg bad dog for hende igen, og bad hende trække vejret dybt og mærke, om der var forskel. ”Ja”, bekræftede hun igen, og jeg stod lidt betuttet og ydmyg over dette. Jeg var klar over, at det intet havde med mig eller min tro at gøre, men at det var Gud, der greb ind. Al ære til ham!

Maveproblemer

– En mand kom til mig for at få forbøn. Han havde haft voldsomme smerter i maven i 12 år. Jeg bad for ham, og han begyndte at fægte voldsomt med armene, og hans ansigt lyste op. Jeg tog ham i armene, for at han ikke skulle ramme andre omkring. Derefter dansede vi rundt sammen, hvor han højlydt priste Gud. Jeg spurgte ham da, hvad der var sket for ham. Han fortalte, at da jeg bad, kom en sky ind i hans mave, og smerten forsvandt og en følelse af lettelse og fred fyldte ham. Pris ske Gud!
Vi opfordrer altid folk, der oplever helbredelse, til at blive tjekket af deres læge efterfølgende, til en bevidnelse af helbredelsen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Fik kundskabsord

– Når man beder til Gud om et ord for nogen, kan det ofte virke, som om det blot er noget, man selv har tænkt sig til. Ofte var der ikke en stor overbevisning, eller andet ekstraordinært ved det. Alligevel oplevede vi, hvor præsise de ord var, som Helligånden gav os.
Den ældste, der var med på teamet, var en 81-årig dame. Hun fik det mest besynderlige ord, som hun skulle give videre. Mens vi bad, fik hun et billede af en banan, som hang i en snor ned fra loftet i en stue. Til mødet fortalte hun, hvad hun havde set, og opfordrede den person, som dette gav mening for, om at komme op. Sandelig om ikke der var en dame, der kom op og fortalte, at hun havde gået til en troldkvinde med sin sygdom, og denne havde sagt, at hun skulle hænge en banan i en snor i sin stue, og så ville hun blive rask. Hvilket hun ikke blev.
Hun blev nu bedt for og blev helbredt øjeblikkelig! Hun var ikke kristen, men ville meget gerne blive det. Så hun gav sit liv til Jesus den aften.

Gud vil bruge dig

– Vil Gud bruge ”almindelige” kristne i Danmark til at formidle Guds lægedom og helbredelse? Ja. Han gør det allerede!
Flere og flere får frimodighed til at lægge hænderne på de syge og bede for dem.
Husk, at det er Gud, der har ansvaret derefter, det er ham, der helbreder.
Det er godt at have dette i baghovedet, når man beder for syge, for da kan du hvile i ham og se, hvad han gør.
– Jeg er overbevist om, at Gud vil bruge dig, som er en ”almindelig” kristen i Danmark, til at gøre mere, end du kan forstille dig, siger Michael.
– Vi kan let reducere Gud til kun at være den Gud, som vi har erfaret indtil nu. Men han er langt mere end det. Som Paulus siger, så har vi kun set en lille bid af, hvem han er. Han er Gud den almægtige, som ønsker at bruge almindelige mennesker som dig og mig.
– Var du også tørstig engang, men blev skuffet eller troede ikke, at du kunne bruges? Bed Gud om, at tørsten må komme igen, opfordrer Michael Warning, som også skal med til Randy Clark konferencen i år i København den 23.-26. maj.