FERIE
SommerOase tager hul på tre-årigt tema

Den treenige Gud er fokus for de næste år på SommerOase i Odder. I år gåes i dybden med Faderen.På SommerOase 2013 i Odder tages hul på et treårigt tema under overskriften: ”Vores Gud!”

Simon Allaby taler om Guds Faderhjerte på SommerOase.

– Vi ønsker sammen at møde den treenige Gud i hele Hans fylde – i Hans storhed, kærlighed og nærhed, siger Karsten Bach, Generalsekretær i Dansk Oase.
– Vi vil fokusere på Faderen i 2013, Sønnen i 2014 og Helligånden i 2015, men vi kan ikke tale sandt om Faderen uden at tale om Sønnen og Ånden, så derfor bliver hvert år også en fejring af og besindelse på, at Gud er den treenige Gud.

Bibelen og klimaet

Årets SommerOase varer fra den 13. til den 20. juli. På konferencen kan Ruth Valerio fra Chichester i England høres til bibeltimerne. Hun forsøger i Bibelen af finde svarene på både klimaudfordringer og fattigdomsproblemer i verden.
Om eftermiddagene underviser Simon Allaby fra England om Guds faderhjerte. Han er selv vokset op uden en far og kender livet, når det gør ondt. Derfor ønsker han at hjælpe andre ind i den livgivende relation, som han selv har med Gud.
– Vi vil sammen søge svar på, hvad det betyder, at Gud er vores far, og at hans kærlighed og nåde går forud for alt andet, forklarer Karsten Bach.

Sophia Hedia og Broder A

Ud over prædikener er SommeOase også fyldt med børn og teenagere med masser af relevant program.
Teenagelejren har til eksempel en paneldebat om druk, sex og reality.
Samtidig byder konferencen på et væld af koncerter.
Sophia Hedia, Julie Lindell, Broder A og Kloster er blot nogle af de mange store navne, som kan lyttes til.