Beyonce anklages for brug af sataniske symboler

Den populære sangerinde vakte opsigt da hun brugte flere sataniske symboler ved en af de største sportsbegivenheder i verden, Super Bowl.Beyonce indrømmer, at hendes ”alter ego” Sasha tager over, når hun skal optræde.
– Når folk møder mig, så tror jeg ofte, at de forventer at møde ”Sasha”. Men jeg er egentlig ret reserveret og slet ikke som ”Sasha”, forklarer hun.
Hun mener ikke, at hun ville underholde publikum hvis hun bare var sig selv.
– ”Sasha” er stærk og kan gøre ting, som jeg ikke kan, når jeg øver. Selv om jeg prøver.
Hun forklarer videre hvordan denne ”Sasha” særligt én gang kom ind i hende, da hun skulle optræde.
– Før jeg skulle optræde løftede jeg mine hænder op og for første gang følte jeg at noget andet kom ind i min krop, forklarer hun om den identitet som hun altså kalder for Sasha, men som mange kristne mener også godt kan lyde som en dæmonbesættelse.

Forvrænget ansigt?

Beyonces optræden til pauseshowet i årets Superbowl fik mange kristne op på barrikaderne. På YouTube er der lige nu stor debat om hendes optræden, hvor hun beskyldes for at bruge det mystiske Illuminati tegn, som også er blevet brugt af kendte satanister, bl.a. forfatteren af den sataniske bibel. Desuden bruger hendes mand og sanger Jay-Z også dette symbol hyppigt.
Om Beyonce og hendes mand kender baggrunden for symbolerne de bruger, er uvist. Hendes Super Bowl show havde dog så mange tydelige sataniske og/eller hedenske symboler, at mange kristne har advaret mod, at sætte sig selv og andre under negativ åndelig påvirkning. Flere peger også på, at hendes ansigt virker forvredent efter at hun havde lagt sig ned på scenen i noget som kunne ligne et pentagram set oppefra.
Kritikere vil hævde, at man hurtigt kan se ”dæmonisk ud” når man vises i en slowmotion-video. Men interessant nok, så har designeren af hendes tøj åbent sagt, at han var inspireret af nordiske guder og mytologi. Man ser også hinduistiske gude-symboler i showet.
I tre videoer, som vi har lagt ud på Udfordringens Facebook side d. 5.juni, kan man se en uddybende forklaring af de mange symboler i showet og få mere baggrundsviden, så man selv kan bedømme det.
Henrik