Liv i de gamle ruiner

Nyt album fra Hillsong understreger Jesus’ genoprettende kraft.Hillsong Live udgiver d. 2. juli deres 22’ende live album, som kommer til at hedde ’Glorious Ruins’. For første gang bliver det indspillet to forskellige steder.
Det er i London og Sydney, at det nye album bliver indspillet, og det er en del af kirkens plan for at sprede budskabet over hele verden, ifølge The M Collective. Forventningerne er som altid høje, når Hillsong udgiver musik. Pastor i Hillsong, Brian Houston, er naturligvis begejstret og siger om titlen ’Glorious Ruins’:
– Ruiner kan tale om knusende nederlag eller om noget forladt, men de gode nyheder i dag er, at der kommer liv i ruinerne. Igennem Jesus Kristus bliver ruinerne herliggjorte, siger Houston.
Reuben Morgan er er blandt lovsangerne på pladen, og han understreger også Guds nærvær uanset hvad omstændighederne måtte være:
– Denne erklæring om den frelsende kraft fra Kristus minder os om, at vi igennem vores liv kan se mod korset. Når vi står i succes og nederlag, så er han der med os.
’Glorious Ruins’ består af 12 nye sange, og udover Morgan deltager Joel Houston, Ben Fielding og Matt Crocker også. Morgan og Chris Tomlins sang ’Glorify Your Name’ vil også være at finde på pladen.
Der er, som altid, meget at leve op til, når Hillsong udgiver en ny plade, men Reuben Morgan mener ikke, at man kan stile efter at gøre et nyt album bedre end det forrige af den simple grund, at der er forskel på lovsang:
– Vi har aldrig adskilt vores syn på lovsang som både personligt og i et fællesskab, intimt og som en fejring. Vi søger som sådan ikke efter at gøre et nyt album ”bedre”, for hvordan kan én form for lovsang være bedre end en anden? I stedet ser vi hvert album som en fortsættelse af rejsen, og vi er taknemmelige for, at så mange mennesker tager denne rejse med os, siger han.
Henrik