Mr. Del fik en ny sult

Tidligere medlem af den prisvindende hardcore-rap gruppe Three 6 Mafia udgiver nyt tros-album. Han havde stort set alt det, verden kunne tilbyde. Men Mr. Del fik en ny vision.

For Mr. Del var bruddet med Three 6 Mafia begyndelsen til et liv med mening og vision. Han blev overbevist om, at gruppens budskab var skadeligt for de mange unge, som lyttede til dem. Derfor tog han et modigt skridt ud af den store berømmelse og de mange penge.

Hvad var det, der gjorde, at en feteret stjerne ønskede at gå solo?
– Jeg begyndte at føle en tomhed ved at leve gangster-rap-livet, forklarer Mr. Del til CCM Magazine.
– Det var ikke så opfyldende, som jeg troede, det var. Jeg begyndte at få en dyb overbevisning om den skade, budskabet gjorde på min generation.
Da han ikke var på tourne, besøgte han sin familie i kirken i påsken, for at overraske dem.
– Da jeg sad der, hørte jeg Gud sige til mig, hvad jeg skulle gøre for Guds Rige. Han gav mig en vision for, hvorfor jeg var her; og lige der, mens jeg sad på bænken, overgav jeg mit liv til Kristus, for at gøre det, han har designet mig til at gøre.
På trods af sit skift til at arbejde for Guds Rige, så fortæller han, at mange fans er fulgt med ham og også er vokset åndeligt på den måde.
Han ser ikke sin musik som noget, der er helt unikt, men alligevel lidt, måske:
– Jeg prøver at bruge mine evner til at opmuntre Kristi legeme og evangelisere blandt de fortabte. Jeg tror ikke, det er noget specielt i forhold til det, mine kollegaer gør, men jeg føler, at jeg taler til et særligt publikum, som jeg er kaldet til, forklarer han.
Det er nu hans fjerde soloalbum, og det er tydeligere og mere personligt end de tidligere albums. Det nye album ser tilbage på hans trosvandring:
– Det er et selv-reflekterende album, som ser tilbage på mine 13 år, hvor jeg har vandret i tro. Jeg forlod gangster-rap-livet for at leve et liv i tro baseret på det, Gud sagde til mig for 13 år siden. Dette album er en beskrivelse af, hvad jeg har set på min rejse.
Når han skal forklare, hvad han har taget med fra sit gamle liv ind i det nye, er svaret klart:
– Sulten efter det. Jeg er lige så sulten efter Guds Rige, som jeg var efter ”verden”.
Henrik