SE i to DM-finaler

Den kristne efterskole Sydvestjyllands Efterskole spillede sig på historisk vis i to finaler mod Ikast, da DM i volleyball for efterskoler blev afholdt i Sydvestjyllands Efterskoles hal.
Drengene spillede sig uden større problemer i finalen uden sættab, og finalekampen blev spændende og seværdig. Således pressede holdet fra Sydvestjyllands storfavoritterne fra Ikast ud i 3. sæt og stillingen 9-10, inden kampen blev vundet af Ikast. Så Sydvestjyllands var tæt på at bryde Ikasts lange stime af DM-titler de seneste år.
Pigerne måtte også bøje sig mod overmagten i finalen, men kæmpede godt hele dagen. Hele 6 kampe satte sidst på dagen deres tydelige spor på spillerne, men holdet overgik skolens forventninger med flot spil. Finalepladsen kom efter et semifinaledrama mod Blåkilde, som havde matchbolde i 2. sæt. Men heldet og spillet gik hjemmeholdets vej, og en snæver 15-12 sejr i 3. sæt gav finalepladsen. Blåkilde Efterskole vandt bronze i begge rækker – hos pigerne med en sejr over Skrødstrup Efterskole. Det blev i øvrigt et meget velspillet og spændende stævne med mange gode kampe og glade elever og lærere. De bedste hold fra forskellige regioner i Danmark havde på forhånd kvalificeret sig til DM.
Henrik