Fortæl hvad Jesus gør for dig

Brev:

Kære Orla
Jeg læser med stor interesse din brevkasse og glæder mig over dine gode svar og din tjeneste.
Under overskriften: ”Jeg er bange for, at min mand går fortabt” udtrykte en kvinde sin bekymring for sin syge ægtefælles stilling i forhold til Gud. Jeg vil gerne supplere dit svar, da jeg kender samme situation af erfaring.
Da min mand og jeg blev gift, var han ikke troende, men han accepterede, at jeg var det, så i min naivitet tænkte jeg, at det nok skulle gå. Det gik dog udelukkende, fordi Gud er nådig og god.
Der skulle gå otte år, før min mand overgav sig til Gud. Det skete faktisk først på et tidspunkt, hvor jeg havde opgivet.
Jeg bad for ham, og til mere uformelle anledninger tog han også med i kirken.
Med min mands accept begyndte jeg at give tiende til Gud.
Gud velsignede os flere gange, og i foråret havde vi en møderække i vores kirke med en taler udefra. Min mand var med, og da vi kom hjem den første aften, sagde han: ”Der er noget, jeg vil tale med dig om.”
Jeg var egentlig træt og mest stemt for at komme i seng; men så sagde han: ”Jeg har tænkt på, at jeg gerne vil være rigtigt med!”
Så blev jeg lysvågen, og vi kontaktede vores præst og nogle andre fra kirken. Der blev stor glæde.
Det var suverænt Guds indgreb og ikke min overtalelse.
Jeg vil gerne opmuntre kvinden, som skrev ind til din brevkasse i uge 27 og sige til hende: Overlad sagen til Gud. Jesus siger jo selv, at Han (Helligånden), og altså ikke vi kvinder, skal overbevise mennesker om synd, dom og retfærdighed.
Vi kvinder skal prøve at være overfor vores mænd, som Jesus var overfor alle mennesker. Ikke så mange ord, men vi skal vise vore mænd Jesu kærlighed og omsorg.
Fortæl om, hvad Jesus gør i dit liv, når det falder naturligt ind i samtalen. Det bedste er, at afvente Guds time. Det er ofte, når din mand selv begynder at spørge om det med Jesus og med Gud.
Gud er stor, og han har sin timing, og hans planer er langt bedre, end vi kan fatte.
Hilsen Bente Sørensen