Udviklingsfond skal støtte socialt arbejde

Manu SareenLigestillings- og kirkeminister Manu Sareen har besluttet at sætte fokus på kirkens sociale arbejde og påsken igennem Den folkekirkelige Udviklingsfond 2014.
– I mine øjne er noget af det fineste ved kristendommen budskabet om næstekærlighed og menneskers ligeværd. Kirkernes sociale indsats – også kaldet diakoni – er i mine øjne en helt naturlig del af det budskab, forklarer Manu Sareen om sit valg af fokusområde.
Helt konkret betyder årets fokus, at der vil blive givet støtte til en række forskellige initiativer, der fremmer det sociale arbejde i sognene. Ministeren har samtidig besluttet at videreføre sidste års indsatsområde omkring påsken. Derfor gives der også støtte til initiativer, der handler om påskens betydning som højtid og tradition.
Jakob