Vitaminer og urter til vinteren

Udfordringens medarbejder, Jan Grundvad, deltog for nylig i en helseweekend. Det inspirerede ham til at sætte mere fokus både på sin egen og andres sundhed. (Modelfoto)
Udfordringens medarbejder, Jan Grundvad, deltog for nylig i en helseweekend. Det inspirerede ham til at sætte mere fokus både på sin egen og andres sundhed.
(Modelfoto)

Vi har taget hul på den kolde og mørke tid i Danmark. Kroppen kan i denne tid have brug for en hjælpende hånd. Her beskrives nogle aktuelle produkter til dit helbred.

Vitaminer, mineraler, urter samt plantebaserede lægemidler er opskriften til mennesker, der ønsker at styrke kroppen på en naturlig måde.

Jeg har selv rigtig gode erfaringer med at give kroppen nogle gode byggesten – særligt til den mørke vinter tid. De beskrevne produkter i denne artikel styrker kroppens naturlige mekanismer, og er baseret på ”naturens eget apotek”.

Multivitaminer og ginsing hjælper mange

Maximum Extra – den særlige multivitamin/ mineraltablet med ginseng har nu fået videnskabens blå stempel for, at den hjælper mange patienter.
Et stort amerikansk studie konkluderer, at multivitaminer giver mænd et mindre, men klart fald i risikoen for kræft på i alt 8 procent.
”Rapporten er meget redelig i sin gennemgang af de andre forskningsresultater pa området. Sammen med det faktum, at den er så omfattende og grundig, gør rapporten til et vigtigt indlæg i debatten”, fastslår overlæge Iben Holten fra Kræftens Bekæmpelse. I studiet brugte man multivitaminpiller, der indeholder både vitaminer og mineraler i et forhold svarende til anbefalingerne for personer over 50.
Et andet studie fra Mayo Clinic Cancer Center i Minnesota (USA) viste, at ginseng kan modvirke den udprægede træthed, som mange kræftpatienter oplever i forbindelse med behandlingen af deres sygdom og efter endt behandIing (fatigue). Resultatet er blevet offentliggjort på den årlige kongres for American Society of Clinical Oncology.

Det giver derfor god mening at bruge et kosttilskud som Maximum Extra. Industrialiseringen af vores fødevarer forringer i allerhøjeste grad kvaliteten. Det er tankevækkende, at vores mad produceres mere og mere kunstigt.
Det er også tankevækkende, at de fleste mennesker mangler vitaminer og mineraler, der er nødvendige for at bevare sundheden og undgå træthed og dårligt humør.
Hvis du vil have en god og naturlig multivitamin- og mineraltablet, så prøv helsebranchens favorit Maximum Extra.

Maximum Extra

Indeholder et væld af sunde kostsubstanser, foruden ginseng også en urtebase af aloe vera juice, ingefær, gelé royal, guarana, spirulina, chlorella og grøn byg. Det gør Maximum Extra til et godt produkt.
Maximum Extra 90/200 tabletter forhandles af Matas og helsekostforretninger.

Yderligere oplysninger og referencer på google.dk, wikipedia.org og helsenyt.com.

Nu er det sæson for blærebetændelse

Urinvejsinfektioner er en alvorlig plage for mange, især kvinder. Undersøgelser har vist, at Phyto Tranebær kapsler hindrer bl.a. colibakterier i at hæfte sig til slimhinderne, en hyppig årsag til urinvejsinfektioner.
En anden fordel ved Phyto Tranebær kapsler er, at de modvirker dårlig urinlugt, fordi dannelsen af ammoniak begrænses. Bemærk: Phyto Tranebær kapsler indeholder ikke sukker (næring for bakterierne) i modsætning til tranebærsaft.
Anbefalet dosis er 1-2 kapsler 3 gange daglig før måltiderne. Indholdet af 3 kapsler svarer til 1 liter tranebærsaft.
Kapslerne kan åbnes og indtages sammen med andre levnedsmidler.
Hvis virkningen ikke er stærk nok, kan dosis fordobles uden bivirkninger.
Ved behandlingen af urinvejsinfektioner samt betændelsestilstande kan der med fordel suppleres med Urte-Pensil kapsler.
Phyto Tranebær 90 kapsler forhandles af Matas og helsekostforretninger.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Yderligere oplysninger og referencer på www.dsgnet.dk, helsenyt.com, og wikipedia.org

Rosmarin-ekstrat i kapsler

Rosmarin-ekstrakt er i årevis blevet anvendt kommercielt som et antimikrobialt fødekonserveringsmiddel, men nu ved vi med sikkerhed, at det også har meget at byde på som kosttilskud – særligt til forebyggelse af visse kræfttyper, allergier og udvikling af Alzheimers.
Rosmarin ekstrakt:
• giver kraftig antioxidant beskyttelse
• beskytter hjernecellerne mod almindelige aldringstegn
• kan bremse udviklingen af Alzheimers
• beskytter cellerne mod kræftfremkaldende stoffer
• hæmmer vækst i kræft celler
• medvirker til at reducere symptomer pa allergi, særligt over for støvmider
• Øger virkningen af E-vitamin
• sænker forhøjet blodtryk.
• stimulerer produktionen af galde og mavesaft.
Rosmarin-ekstrakt 120 kapsler forhandles af Matas og helsekostforretninger.

Yderligere oplysninger og referencer på google.dk, helsenyt.com og wikipedia.org


Artiklen fortsætter efter annoncen:Urte-Pensil og rask i en fart

Det er rart at have et naturligt antibiotikum i huset – ikke mindst i ferier og weekender, hvor det er ekstra irriterende at skrante. Urte-Pensil indeholder en stribe betændelseshæmmende urter som echinacea, bukkehornsfrø, askeblade, tormentilrod og brudurt.
Urte-Pensil kan bruges mod næsten alle slags betændelsestilstande. Her er en liste over de dårligdomme, Urte-Pensil kan sættes ind imod:
• forkølelse
• hoste/bronkitis
• feber
• infektioner i urinvejene
• underlivsbetændelse
• betændelse i mund og
svælg
• bi- og pandehulebetæn-
delse
• tendens til infektioner
• betædte sår og brandsår.
Teenagere har i tilgift fundet ud af, at Urte-Pensil er et fortræffeligt middel mod bumser og uren hud. Som en ekstra sløjfe på halen kan det nævnes, at UrtePensil også virker rigtig godt på vores firbenede venner som hund og kat.
Urte-Pensil har været solgt siden 1976 og er et af de mest populære kosttilskud på det danske marked.
Fås i kapsler (90/360 stk.), tabletter (180 stk.) og som te (85 g) og kan købes hos Matas og i helsekostforretninger.

Mere info på google.dk, wikipedia.org og helsenytcom.

E-vitamin – den stærke antioxidant

Stærkt naturligt E-vitamin er fedtopløseligt og forhindrer kroppens vitale fedtyrer og det fedtopløselige A-vitamin i at nedbrydes og forbinde sig med andre substanser, der kan være skadelige for organismen.
Stærkt naturligt E-vitamin er en vigtig faktor både ved forebyggelse og behandling af sygdomme; det hjælper ved hjerte- og kredsløbslidelser, styrker kroppens forsvar over for infektioner og sygdomme i åndedrætsvejene og er af betydning for musklernes, cellernes, blodets og hudens sundhed. Reducerer sammen med C-vitamin risikoen for hjerteanfald med 75 procent.
– 1 kapsel pr. dag, eller efter anvisning.
Stærkt naturligt E-vitamin 90 kapsler (335 mg) forhandles af apoteker, Matas og helsekostforretninger.

Mere info på google.dk og helsenyt.com.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Om sundhed og sundhedsprodukter

Præperaterne virkning vil variere i forhold til den enkeltes krops behov. Det er vigtigt at understrege, at disse råd ikke er ment til at erstatte medicinske råd fra en læge. Man bør altid rådføre sig med sin læge. Artiklen er forfatterens holdning og Udfordringen kan ikke drages til ansvar for eventuelle uforudsete bivirkninger.