Johnny Noer og Moses Hansen vil stævne tre ministre for homo-loven

Johnny Noer og Moses Hansen har startet en ny forening for at stævne ministrene bag homovielsesloven.
Johnny Noer og Moses Hansen har startet en ny forening for at stævne ministrene bag homovielsesloven.

Johnny Noer og Moses Hansen vil stævne Helle Thorning, Manu Sareen og Karin Hækkerup for overtrædelse af Grundloven i forbindelse med homovielsesloven.

Foreningen ’Med Grundlov skal land bygges’ skal stævne tre ministre for brud på grundloven i forbindelse med homovielsesloven.

– Med gennemførelsen af loven om kirkelige vielser af homoseksuelle, har folketinget og regeringen overtrådt Grundlovens § 4, der siger, at staten skal understøtte den Danske Folkekirke, sagde Johnny Noer i Frederiksværk den 27. november.

Imod kirkens grundlag

– Derfor skal de tre ministre, Helle Thorning, Manu Sareen og Karin Hækkerup, stævnes for overtrædelse af Grundloven. Folketinget og Regeringen har pligt til at understøtte Den Evangeliske Lutherske Kirke, folkekirken.
Dermed må man rette sig efter Bibelen og bekendelsesskrifterne, og det gør man ikke med denne lov – i øvrigt heller ikke med loven om fri abort.
Johny Noer oplevede under en aftenvandring i Sims Ørken, hvor han bor, at Gud kaldte ham til at være med i kampen mod loven, der tillader vielse af homofile i danske kirker.
Han har skrevet to bøger om emnet og har siden arbejdet på at starte en forening, som kan stævne de tre ministre.

Grundlovens forening

Mødet blev arrangeret i et privat hjem, og der var deltagere fra flere kirkesamfund og byer i Nordsjælland. Ved mødet talte både Moses Hansen og Johny Noer.
Forrige lørdag blev der i Pottemagerens Hus stiftet en ny forening ”Med Grundlov skal land bygges”, og det er bl.a. foreningens formål at få lavet en stævning mod de tre ministre. Man kan læse mere om foreningen på hjemmesiden www.