Ateist-gruppes forsøg på at fjerne religion fik uventet effekt

Cameron Franks står her med trøjen, som endte med at blive trykt i flere tusinde eksemplarer. Billedet er taget fra kampagnens Facebook side, som hedder ’Take a Stand for Jesus, We Won’t Be Shaken’.
Cameron Franks står her med trøjen, som endte med at blive trykt i flere tusinde eksemplarer. Billedet er taget fra kampagnens Facebook side, som hedder ’Take a Stand for Jesus, We Won’t Be Shaken’.

Cameron Franks blev meget trist, da en ateistisk gruppe fik gennemført, at der ikke engang måtte være en kristen plakat på gymnasiet i byen. Men så fandt han en populær løsning.

Det er ikke kun i Danmark, at man må kæmpe for retten til at dele sin tro offentligt.

I USA kører der jævnligt flere sager, hvor ateister prøver at begrænse den kristne indflydelse på offentlige steder.
Argumentet er, at man ikke må sammenblande religion med offentlige steder. Man ønsker en zone uden religion, hvilket ofte har ført til debat og kontroverser, når der er kristne i området med en stærk tro.
Det skete også i byen Rusk i Texas, hvor Cameron Franks måtte hive en plakat ned med teksten fra Rom. 1,16 på: ”For jeg skammer mig ikke ved evangeliet; det er Guds kraft til frelse for enhver, som tror, både for jøde, først, og for græker.”
Det var han meget ked af. Franks har derfor valgt at lave en t-shirt med teksten: ”Let GOD RULE your world, if you want GOD TO ROCK your world!” (Lad Gud styre din verden, hvis du ønsker, at Gud skal gøre dit liv fedt). På bagsiden er der en tornekrone, tre nagler og verset fra Rom. 8,31: ”Hvad er der mere at sige! Er Gud for os, hvem kan da være imod os?”
Noel Franks, som er Camerons far, siger til Christian Post, at de først bestilte 100 t-shirt, fordi de forventede, at mange ville ønske at bære dem.
Og det havde han ret i. Men der var mange flere end 100, der var interesserede. Siden de lavede en Facebook side om situationen (’Take a Stand for Jesus, We Won’t Be Shaken’), har de fået næsten 7000 ’synes godt om’ og over 2000 bestillinger på t-shirts, siden siden gik online d. 27. januar! Og tallet er støt stigende.
– Der er ingen begrænsning på, hvad der kan ske, når Gud gør noget. Jeg vil aldrig mere putte ham i en lille boks, for han har modbevist mig så mange gange, siger Noel.
Mange forskellige kirkeretninger i USA har støttet sagen, og planen er nu at samle penge ind, så alle børn i området, der ønsker at have sådan en t-shirt på i deres skole, kan få en gratis.
Henrik