Gud ser evighedsperspektivet

s22_store_micahJon Micah fra Kutless forstår ikke altid, hvorfor Gud ikke griber ind, men han har fået en større forståelse af det – og det synger han om.

Kutless har netop udgivet et nyt album, som hedder Glory. Forsangeren Jon Micah ønsker at lave sange, som taler et sprog, som er relevant:
– Vores håb er, at folk vil identificere sig med sangene, siger han.
På det sidste album havde Kutless sangen ’Even If’, som viste sig at være meget kontroversiel, men også meget populær. Sangen, som handler om både tragedie, sejr og tvivl, delte vandene:
– Den delte virkelig vandene. Nogle sagde, at det lige præcis var det, de havde brug for at høre, andre var rasende over, at vi skrev, at Gud ikke altid kommer med helbredelse. Personligt har jeg set mange mennesker, som ikke er blevet helbredt. Jeg er vokset frem til en forståelse af, at Gud arbejder med et evighedsperspektiv for øje. Han tænker meget mere på afslutningen end på processen, siger Micah til CCM og gør ikke så meget for at udglatte det svære og følsomme emne.
– Når du læser i Bibelen, så kan du læse mange forskellige historier. Nogle er sejrende, nogle er forfærdelige og brutale. Men ultimativt, så bliver Gud altid ophøjet. Det har gjort, at jeg har indset, at tro ikke er betinget, forklarer han og siger, at de sværeste perioder i hans liv har været, når Gud har gjort ting med et evighedsperspektiv for øje.
– Prøvelser og forfølgelser peger på Ham og er til Hans ære. Det er så nemt at stole på Gud, når alt er godt. Men det er ikke tro. Du vil ikke altid forstå, hvad det er, Han gør, men troen ved, at vi har en elskende far, som holder af os og ikke vil give os mere, end vi kan klare. Hvilken lille pris at betale for en evighed med Ham, mener Jon Micah.