Helbredt gennem et maleri på den anden side af jorden!

’Limfjordens vande’ kalder Peer dette maleri, som er inspireret af Salme 23 i Bibelen: ”Herren er min hyrde”. Det indeholder sætningen: ”Til hvilens vande leder han mig.”
’Limfjordens vande’ kalder Peer dette maleri, som er inspireret af Salme 23 i Bibelen: ”Herren er min hyrde”. Det indeholder sætningen: ”Til hvilens vande leder han mig.”

Kunstneren Peer Laigaard blev for nogle år siden kristen, og siden har han ønsket at fortælle de gode nyheder videre – også gennem de flotte malerier, han maler.

– Når jeg står og maler, beder jeg Helligånden om at være med i det, og jeg har kristen lovsangsmusik kørende i baggrunden, fortæller han.
Alligevel blev han noget overrasket over, hvad en australsk kunstner, som han er på Facebook med, fortalte.
Han havde dagen før lagt et maleri af Limfjordens vande ud på Facebook. Han havde malet det med tanke på Salme 23 i Bibelen, som fortæller om ”hvilens vande”.
Dagen efter lå der en besked fra den australske kunstner Ade Camparas Manilah. Hun havde haft en frossen skulder, men efter at hun havde siddet et stykke tid og kikket på billedet, var hun pludselig helbredt!
– Så går der 20 sekunder, så dukker der en mand op på Facebook, Ashok K. Bhargava, som bor i Britisk Columbia. Han skriver, at han har oplevet det samme. Han havde meget dårlige lunger, nu var han lige pludselig helbredt. Så han er nu min Facebook-ven, fortæller Peer.

Mere end olie i maleri?

– Jeg har fortalt jer før, at der er Helligånd i mine billeder, men at de også kan helbrede folk på den anden side af jorden, det vidste jeg godt nok ikke. Det her, det skyldes ikke mit talent eller mangel på samme; det skyldes udelukkende Herrens kraft.
Så venner, fold lige hænderne og pris Herren. For Gud er alting muligt. Det er kun vores tro og fantasi, som ikke kan følge med, siger Peer Laigaard, som flere gange har malet Udfordringens højtids-forsider.

Beder også for syge

Udover at male oliemalerier beder han gerne for folk, der ringer til ham på hans mobil. Hans nummer ligger på Udfordringens hjemmeside sammen med Hans Berntsens forbøns-telefon og Orla Lindskov mail.