Fædre i verdensklasse

s15_cdBliv en bedre farGregory Slayton lærer mænd at klare en af verdens vigtigste opgaver, nemlig faderrollen.

Bliv en bedre far – i dag! er fyldt med praktiske råd, som er brugbare for alle fædre.
Statistikkerne viser, hvor vigtigt det er at tage ansvaret som far alvorligt. Film som Fireproof og Courageous inspirerer mænd til at blive mere end gennemsnitlige ægtemænd og fædre.
Slayton opmuntrer mænd til at engagere sig i de små daglige aktiviteter med deres børn i stedet for at lægge så meget vægt på store begivenheder. Det er praktisk, men når man tænker over det, har vi alt for lidt tid som forældre i det samfund, vi lever i i dag.
Han inkluderer også et helt afsnit til enlige fædre og til dem, som ikke bor sammen med deres børn. Alt i alt er bogen grundig og effektiv.

Praktiske værktøjer

Bliv en bedre far – i dag! gennemgår ti værktøjer, som hjælper fædre til at mestre faderskabet på bedste vis. I dem udfordrer han mænd til at prioritere ægteskab og familie, og han opmuntrer dem til at søge hjælp fra Gud og andre fædre.
Han illustrerer hver del af sin undervisning med historier om fædre, som kunne have brugt de forskellige værktøjer i deres rolle som far, og der er også historier om de fædre, som brugte de ti værktøjer, og om hvordan det lykkes for dem at gøre en forskel.
Alle disse ting gør bogen Bliv en bedre far – i dag! til en alsidig bog, som enhver far vil få indsigt og visdom fra.

Gregory Slayton:
Blive en bedre far – i dag!
183 sider • 199 kr.
Scandinavia