Ny konsulent hos KFUM/ KFUK i distrikterne Syd og Trekanten

Henrik Videbæk
Henrik Videbæk

Henrik Videbæk skal udvikle teen- og ungeområdet samt styrke de frivillige.
Efter afslutning af sin uddannelse på 3K (Kristendom, Kultur og Kommunikation) på VIA Pædagogisk-Socialfaglig Højskole i Højbjerg tiltræder 25-årige Henrik Videbæk stillingen den første august.
I denne forbindelse skriver han bl.a. i en pressemeddelelse: – Jeg glæder mig vildt meget til at komme ud og få jord under neglene. Nu har jeg aldrig været med til aktiviteter i Syd- og Trekanten, men blandt de frivillige jeg kender derfra og dem, jeg møder til landsarrangementer, emmer det af energi og sjove ideer.
Jeg håber at kunne bidrage med gode indspark og puste lidt til ilden! Det er ’godt med godt på’, det, vi har at byde på i KFUM og KFUK, og det synes jeg, endnu flere skal have chancen for at blive en del af. Er mere end glad for kaffe, så man er meget velkommen til en kop i Dalbygade i Kolding, når jeg bliver installeret til august!
LØJ