Randi og Kasper vandt mini-ferie i Lübeck

I maj blev Randi og Kasper gift. Her er et smukt bryllupsbillede  af de to nygifte på stranden.
I maj blev Randi og Kasper gift. Her er et smukt bryllupsbillede af de to nygifte på stranden.

I sommernummeret spurgte vi læserne om at hjælpe os med nye abonnenter eller bare navne og telefonnumre på venner og bekendte, som kunne tænkes at være interesseret i at læse Udfordringen.

Kasper sendte os en lang liste af venner, og han var altså også heldig at vinde hovedpræmien, som er en mini-ferie i den gamle danske by Lübeck i Østtyskland.
– Jeg blev meget glad for at vinde rejsen, jeg plejer aldrig at vinde noget, fortæller Kasper. Til daglig arbejder han som anlægsgartner for en stor boligforening i Ishøj. Nu kan han invitere sin brud med på en lille ferie. De blev nemlig gift så sent som i maj. Randi er pædagog og arbejder med handikappede. Begge kommer de i Roskilde Baptistkirke. De bor i den lille by, der hedder Viby Sjælland, ikke at forveksle med Viby ved Århus.
Vi siger tillykke til Kasper og tak for initiativet! Bare flere læsere ville gøre det samme – sende navne og adresser på mulige læsere, som vi kan give et godt tilbud. Det er nemlig et stort problem at skaffe nye navne og adresser, som vores telefonsælger kan kontakte.
Har du nogen, så send dem til mail@udfordringen.dk.
De læsere, som ikke vandt mini-ferien vil blive belønnet med bogpræmier.
Henri