Dansk ægtepar uddelte bibler under ferie på Sri Lanka

Det danske ægtepar Ellen og Alex Nielsen sammen med glade modtagere af bibler på Sri Lanka.
Det danske ægtepar Ellen og Alex Nielsen sammen med glade modtagere af bibler på Sri Lanka.

Ellen og Alex Nielsen fra Odense kontaktede Dansk Europamission inden ferierejsen til Sri Lanka. De ville gerne møde lokale kristne og hjælpe til i bibeldistributionsprojektet for de fattige kristne i landet, oplyser Dansk Europamission.
– Vi fik mulighed for at tage ud til en menighed i byen Anuradhapura, som ligger ca. 200 km fra hovedstaden Colombo i et område, der hovedsageligt er buddhistisk, fortæller Ellen og Alex.
De blev budt velkommen af præsten og nogle fra menigheden og var med til et fælles bedemøde, før de forærede bibler til de tilstedeværende. Flere af dem fik også en kasse bibler med hjem til deres område – og fragten foregik på scooter.
Præsten fortalte, at han kom til området i 1976, hvor kirken startede med ganske få medlemmer. Nu kommer der omkring 150 til gudstjeneste, og der er andre små kirker i området, hvor der også er god tilslutning. De samles også rundt omkring i mindre cellegrupper.
Gennem støtte fra Dansk Europamissions givere blev der i 2014 distribueret 5690 bibler blandt fattige kristne på landet i Sri Lanka.
Det koster 40 kr. at give en fattig familie en bibel, oplyser Dansk Europamission.