Udfordringens redaktør fylder 60

Redaktør Henri Nissen fylder 60 år.
Redaktør Henri Nissen fylder 60 år.

Redaktør Henri Nissen fylder 25. februar 60 år.

Henri Nissen er uddannet fra Journalisthøjskolen i Århus og arbejdede på Folkebladet Sydjylland, før han blev pressesekretær på Christiansborg for Kristeligt Folkeparti i 1980. Efter en kortere ansættelse i Santalmissionen blev han redaktør af Udfordringen i 1985 og ændrede månedsbladet til ugeavis i 1986. I en periode var han ansat af Mission Afrika og udsendt med sin familie til Cameroun i tre år. Herefter vendte han tilbage til Udfordringen i 1999 og frem til i dag.

Henri har skrevet 15 bøger, hvor af flere er oversat til andre sprog. Han har været opstillet til folketing, byråd, amt, regionsråd og EU, dog uden at blive valgt. Fødselsdagen fejrer han i Israel sammen med sin kone Birthe, som er pædagog og kunstner. Sammen har de børnene Henrik, Maj-Britt og John. Henri nyder at være journalist og har ingen planer om at stoppe foreløbig. Heller ikke, hvis han bliver valgt til folketinget for KD.