Ny App skal gøre det sjovere at læse i Bibelen

Bibellæser-Ringen vil skabe en app, som kan bruges som hjælp til bibellæsning. Den skal hedde BibelTid, og bliver lanceret i august 2015.

Lasse Holmgaard-Iversen fra Bibellæser-Ringen.
Lasse Holmgaard-Iversen fra Bibellæser-Ringen.

”Der er et stort behov for, at vi får gjort det at læse i Bibelen tilgængeligt og nærværende for unge. Vi ser flere tegn på, at der er færre end tidligere, som læser i deres Bibel, hvilket bekræftes af de samtaler vi har med mennesker”, siger Kåre Brosbøl, som er formand for Bibellæser-Ringens bestyrelse.
”Derfor laver vi en bibellæser-app. Det giver nye muligheder for, at det, vi læser i Bibelen, også bliver sat i relation til vores liv, hvilket jo er det, vi har arbejdet for altid”.
Med BibelTid vil man selv kunne vælge, om det er en gennemgang af Hebræerbrevet, man har lyst til at læse, eller om det er nogle læsninger om et bestemt emne som fx tilgivelse, menighedsliv eller universets skabelse.
Man får også mulighed for at læse sammen med andre ved at oprette små ”læsegrupper”, hvor man i app’en vil kunne dele tanker, spørgsmål og overvejelser med hinanden.

God idé

s23_BibelTid”Med BibelTid kan du let læse et afsnit i Bibelen sammen med en læseplan, og så chatte med dine venner om det. Jeg synes, det er en genial app” siger Lars Brian Larsen fra LMU, og Tonny Dahl Sørensen fra IMU tilføjer:
”En smartphone er et fantastisk ting. Med BibelTid kan den blive endnu bedre, fordi du har mulighed for at have bibelstudiemateriale lige ved hånden.”
Vil man læse mere om BibelTid, kan man tilmelde sig Bibellæser-Ringens nyhedsmail på blr.dk.