Smerterne kom igen efter bedring

Thinking man looking out of window,  in the train
Thinking man looking out of window,
in the train

Brev 1 og 2:

Kære Orla
Fortsat tak for din omsorg og forbøn.
Der er så meget, jeg ikke forstår, når det drejer sig om Guds helbredelse.
En søndag under dit møde kaldte du frem til forbøn for dårlige knæ. Jeg følte, at det lige var mig. Og jeg havde også oplevelsen af det, da du bad. Der skete noget i mit indre.
Da jeg kom hjem, og dagen derpå, kunne jeg gå normalt og uden smerte. Det var fantastisk. Jeg gik en lang tur uden problemer.
Men så kommer problemet, som det er nu efterfølgende. Ind imellem er mit knæ OK og uden smerter. Men til andre tider er der smerter, som giver problemer ved gang. Så er det, at når jeg har siddet et stykke tid, så gør det stadigt ondt, når jeg skal i gang igen. Hver gang siger jeg til Jesus – ”Du har helbredt mig, og jeg vil ikke acceptere at have smerter.”
Så forsvinder smerterne ofte et stykke tid. Men så kommer de igen.
Er det mig, der har misforstået det hele, eller er jeg bare utålmodig?
Det giver mig ofte mismod, når det opfører sig, som det gør. Jeg tror jo fuldt og helt på Jesus og på hans helbredende kraft.
Med kærlig hilsen K.

Kære Orla Lindskov
Grunden til at jeg skriver til dig er, at smerterne i ryggen desværre er kommet igen. Din kærlige hilsen og forbøn og salvedugen, som du sendte til mig før jul, hjalp mig rigtigt meget. Smerterne gik helt væk og har nu været væk længe. Men de er desværre nu kommet igen. Derfor vil jeg spørge dig af hele mit hjerte, om du vil bede for mig igen. Jeg tror på, at Jesus vil hjælpe mig igennem din forbøn. På forhånd tusind tak.
Kærlig hilsen fra
L. Holbæk