UDSOLGT – Igen og igen!

Knud Held-Hansen
Juelsparken 2,
9210 Aalborg SØ

Hvad med at låne Aalborghallen eller Gigantium til næste KLUBNORDJYSKE-arrangement med avisens journalist Charlotte Rørth?
Jeg har foreløbig blot læst hendes fængslende bog ”Jeg mødte Jesus”, men vil gerne opleve hende live. Sproget, vi udtrykker os i, er jo både verbalt og kropsligt. Jesus er gået hen og blevet populær, tyder det på. Fordi mennesker, der får en oplevelse med denne levende persons nærvær, får en særlig salvelse over sig, som er ”smittefarlig”, eller smittedygtig, for at sige det positivt.
I gamle dage talte man om vækkelse. Men vækkelsernes tid er ikke forbi, de kommer blot i andre former, bruger andre udtryk, men dækker det samme begreb. Jesus er virkelig og gør sig virkelig for mennesker, han udvælger til at tale for sig bl.a ved hjælp af dette udmærkede menneske som Charlotte Rørth.
Lad os se frem til at møde Charlotte Rørth i et større forum, tage hendes budskab med os hjem og begynde at komme mere regelmæssigt i vore dejlige kirker, som søndag efter søndag forkynder det samme glædelige budskab: Jesus ER tilgængelig og alle menneskers frelser.
Eller som avisen udtrykker det: Hvad stiller man op, når man som ikke-troende møder Jesus i Spanien, og han begynder at snakke til en?
Godt spørgsmål!