Oslo Soul Teens topper iTunes

Albummet ’Real Life’ fra Oslo Soul Teens hitter allerede dagen efter udgivelsen.
Albummet ’Real Life’ fra Oslo Soul Teens hitter allerede dagen efter udgivelsen.

Dagen efter at Oslo Soul Teens – med sangere i alderen 16-20 år – udgav albummet ”Real Life”, toppede den iTunes-listen.
– Jeg blev så stolt, da jeg så det, at det boblede lidt over. Det er næsten sådan, at man må knibe sig selv i armen, siger dirigent Ragnhild Hiis Ånestad til KPK.
Fredag den 5. juni udgav Oslo Soul Teens sit andet album, to et halvt år efter ”Victory”. Samme aften arrangerede koret en releasekoncert, og lørdag toppede albumet iTunes’ liste over de mest solgte albums, til trods for at også verdensstjernerne i Muse lancerede deres nye album denne weekend.
– Det er tydeligt, at folk derude har ventet på en ny udgivelse fra Oslo Soul Teens. Releasekoncerten var en fest i sig selv, og at så mange vælger at købe pladen er fantastisk, siger Hiis Ånestad.
Albummet består af otte sange i forskellige genrer, fra gospel og pop til house og funk. Til sammen giver det et moderne lydbillede.
– Jeg tror, vi har ramt et udtryk, som passer til 2015. Der bliver en del sommerkoncerter under festivaler, og vi spiller på Normisjons generalforsamling i juli. I august rejser vil Stockholm, og til næste år skal vi på USA-turne. I tillæg udgiver vi et julealbum sammen med Oslo Soul Children i november, siger Ragnhild Hiis Ånestad.