Ny kristen film: God’s Not Dead 2 i USAs biografer til påsken 2016

Realitystjernen Sadie Robertson medvirker i den nye God’s Not Dead-film.
Realitystjernen Sadie Robertson medvirker i den nye God’s Not Dead-film.

”God’s Not Dead 2: He’s Surely Alive,” hedder fortsættelsen af den populære film fra 2014, som har indbragt 60 milioner dollars.
I den nye film optræder realitystjernen Sadie Robertson fra Duck Dynasty, hvis forældre Willie og Korie var med i den oprindelige God’s Not Dead-film. Også Melissa Joan Hart, som bl.a. er kendt fra tv-serien ’Clarissa Explains It All’, og Jesse Metcalf fra ’Desperate Housewives’ medvirker sammen med flere af skuespillerne fra den første film.
Den nye film handler om gymnasielærer Grace Wesley, som møder modstand, da hun fortæller sin klasse om Jesus. Anført af rektor kommer det til en retssag, som både kan koste Grace drømmejobbet og forvise Gud fra klasseværelset én gang for alle, lyder beskrivelsen af den nye film i Christian Post.
Kevin Sorbo, som spillede den ateistiske professor Radison i den første ’God’s Not Dead’, kalder filmen sidste års mest succesfulde og klart den bedste af de tros-baserede film.