Hovedtaler fra Jewish Agency på Dansk-Jødisk Venskabs Årsstævne

s2_dmorDanielle Mor taler på stævnet den 30. oktober-1. nov. i Evangeliekirken på Worsaaesvej, Frederiksberg, oplyser DJV.
Danielle Mors egen familie udvandrede fra Iran kort efter staten Israels oprettelse. Hendes bedsteforældre boede i en af de første teltbyer for immigranter i Jerusalem og senere i nogle af de første murstenshuse.
Med denne baggrund kan Danielle Mor fortælle stærkt og levende om jøders vej til Israel og vigtigheden af at have en jødisk hjemstavn. Hun har desuden i årevis været ansvarlig for immigration og særlige operationer for Jewish Agency i områder, hvor jøder er i konflikter eller på anden vis forfulgt.
Danielle Mor har særlig indsigt, når det gælder Ukraine. Her er jødisk immigration skudt dramatisk i vejret i takt med den negative sikkerhedspolitiske situation. Hun fortæller også sidste nyt fra Jerusalem, som er hendes arbejdsplads til daglig, oplyser Dan Herron, der er DJV’s repræsentant i Jerusalem.
Han er selv med som leder af et tværkirkeligt ungdomsmøde sammen med Danielle Mor søndag aften i Apostolsk Kirke på Filippavej.