Noahs Ark bygges i fuld størrelse i USA

s24_ark byggesDet går stærkt fremad med byggeriet af Noahs Ark i fuld størrelse i Williamstown, Kentucky.

– Herren har velsignet projektet gennem venner, som har matchet andres donationer. To venner af projektet lovede at matche dollar for dollar op til 1,5 millioner i løbet før den 15. september. Og nu er jeg helt euforisk, fordi vi nåede de 1,5 millioner, dvs. 3 millioner med de matchende dollars, skriver kreationisten Ken Ham.
Han forventer, at arken i størrelsen 1:1 kan åbne næste år.
– Jeg tror fuldt og fast, at det vil blive et af de største evangelisationsprojekter i vor tid. Ud over korset, tror jeg, at Arken er det største symbol for frelsen. Den minder om den dør, som vi må gå igennem for at blive frelst.
Arken skal også vise bibelens historiske troværdighed.
I forbindelse med den amerikanske ark er der også planer om at bygge en by med en bymur, en kopi af Babelstårnet, en landsby fra 1. århundrede, en rejse i historien fra Abraham til vandringen over Det Røde Hav, et åbent fugle-voiliere og en zoo med kæledyr, oplyser Ken Ham fra organisationen ”Answers In Genesis”.