Jøde og kristen holder fælles møde

Eliezer Braun taler om Bibelens profetier. Sammen med Shay Attias (til højre) arbejder han for at forene jøder og kristne.
Eliezer Braun taler om Bibelens profetier. Sammen med Shay Attias (til højre) arbejder han for at forene jøder og kristne.

Eliezer Braun og Shay Attias besøger Betanias KirkeCenter i Blåhøj onsdag den 9. marts kl. 19.00.

Eliezer Braun er en jøde, der taler meget i kristne kirker i hele verden. Det gør han for at understrege for kristne, at jøder og kristne må stå sammen. Ifølge Eliezer er de evangeliske kristne jødernes eneste rigtige venner.
For ca. 20 år siden grundlagde han derfor organisationen Shuva Global Diplomacy, hvor han selv er vicepræsident. Præsidenten er Shay Attias, som er en af den israelske premierminister Netanyahus rådgivere.
Eliezer har en god og levende måde at dele sine budskaber på. Han taler meget både om Guds profetier til jøderne og Guds velsignelse over dem.
Tove Videbæk, som lavede et interview med Eliezer Braun på KKR/TV i efteråret 2015, fortæller: ”Jeg blev virkelig grebet af hans indsigt i, og viden om Guds løfter til Israel. Hans aktuelle viden om, hvad der sker i Israel i dag er også imponerende”.
Der er gratis entré. Bag arrangementet står gruppen Brobyggerne i Midtjylland som er en tværkirkelig gruppe, der arrangerer møder med Israel i fokus.
Link til programmet, hvor Tove Videbæk interviewer Eliezer: http://kkr-tv.dk/shuva-global-diplomacy/