10.000 likes for Tebow-comeback

Selv om Tebow ikke har spillet en kamp i NFL siden 2012, mener nogle fans, at den kristne atlet har det, der skal til for at blive en del af truppen i næste sæson.

– Næsten 10.000 støtter. Crazy.
Sådan skriver Will Garner fra Colorado.
Garner startede en elektronisk underskriftindsamling blandt fans for at få den kristne quarterback med i næste sæsons NFL.
Da Garner fandt ud af, at hans tiltag var godt på vej mod 10.000 underskrifter, skrev han på Facebook:
– Næsten 10.000 tilhængere! De sociale mediers magt er temmelig vanvittigt!
– Vi kender Tebow som en vinder! Han skal helt sikkert være med, helst for for at være et sted for sikker, helst for Broncos. Vi må vise, at vi tror på ham som en, der starter på banen.
Tebow var start-quarterback samme år, som Broncos kom i til en playoff i 2012. Senere samme år skrev han under med New York Jets, før han blev hentet af af New England Patriots i 2013 og senere Philadelphia Eagles i 2015.
Den kristne atlet har bevist sin evne som leder på banen, da University of Florida Gators sikrede det nationale mesterskab i 2008.
Han var også med på holdet, da det vandt et mesterskab i 2006 og var den første college sophomore til at vinde en Heisman Trophy i 2007. En titel, der ærer den bedste fodboldspiller i en sæson.
Tebow arbejder i øjeblikket som SEC college football analytiker, og bruger også tid på at motivere andre spillere.