Billy Graham er altid i bøn for verden

Der er meget at bede for. Både i USA og i hele verden, mener den 97-årige evangelist Billy Graham. Skræmprint
Der er meget at bede for. Både i USA og i hele verden, mener den 97-årige evangelist Billy Graham. Skræmprint

Den 97-årige evangelist Billy Graham følger stadig med i verdensnyhederne og har travlt med at bede.

– Han er stadig meget skarp. Og hans kærlighed til Kristus er ikke svækket, siger sønnen Franklin Graham.
Franklin Graham rejser netop nu rundt til hovedstæderne i samtlige 50 delstater i USA på sin ’Decision America Tour’. Under et møde i Olympia, Washington, fortalte han, at hans far regner med at blive 100 år.

– Da han var 90 år, fortalte han os, at han skulle leve til han blev 95. Da han nærmede sig 95 sagde han: ”Jeg skal nu opleve at blive 100 år”. Og det håber jeg, han gør, siger Franklin ifølge Charisma News.

Priser Herren

– Han bor fortsat i sit eget hjem og spiser ofte måltider ved køkkenbordet, som han altid har gjort. Snart 98 år gammel har han nogle begrænsninger, der er typiske for alderdommen – synet er meget dårligt, hans hørelse er ikke god, og han bruger kørestol.
Der er nu altid nogen sammen med ham i huset, fortæller sønnen.

Men kærligheden til Kristus er usvækket. Og den gamles tjeneste er at bede.
– Han nyder at sidde på verandaen og se ud over fjeldene på dage med godt vejr. Han ser nyheder ved hjælp af en stor TV-skærm. Nu er det hans tjeneste at bede, og han ser frem til rapporter om, hvad Gud gør rundt om i verden.

Han svarer altid med at sige: ”Pris Herren”, mens han peger opad, siger Franklin Graham.

’Amerika er i fare’

Franklin Graham opfordrer folk til at følge sin fars eksempel og ”bede for Amerika med hast – fordi Amerika er i stor fare”.

– Vor nation har problemer, og kun Gud kan redde dette land fra dets egen dårskab, siger Franklin, som frygter sekulariseringen.
På Decision America Tour holder man bedemøder ved de politiske magtcentre i byerne. Her står folk frem og bekender både deres egne og nationens synder.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Det eneste håb for dette land er Gud, og vi har taget Gud ud af den politiske debat. Vi har også taget ham ud af det offentlige rum, og jeg vil få ham ind igen, understreger Franklin Graham.
Bodil/KPK