#PrayForAfghanistan – i Gellerup Kirke

Maria Markussen er med til at arrangere bede-eventet for Afghanistan.
Maria Markussen er med til at arrangere bede-eventet for Afghanistan.

Åbne Døres Unge har i samarbejde med en stor gruppe frivillige arrangeret lovsangs- og bedeeventet  #PrayForAfghanistan, i Gellerup Kirke i Aarhus d. 27. september kl 19.30.

Meningen med eventet er at samle kristne fra forskellige kirker til sammen at bede for forfulgte kristne, synge sammen, samle ind og høre et vidnesbyrd fra en fra det pågældende land, som selv er blevet kristen.
– Det er 3. gang, vi afholder eventet. Første gang holdt vi #PrayForSyria i Aarhus Valgmenighed, og anden gang var det #PrayForIran i Aarhus Bykirke. Meningen er altså, at det hver gang er en ny kirke og et nyt land, fortæller journaliststuderende Maria Markussen, som er med til arrangere eventet.