Fornemt besøg og unik trænings- oplevelse for 3’eren FC-Udfordringen!

Tidligere FCU-spiller og nu 2. divisionstræner i HIK, Christian Larsen, kom forbi og stod for et spændende og inspirerende træningspas sidste tirsdag.
Tidligere FCU-spiller og nu 2. divisionstræner i HIK, Christian Larsen, kom forbi og stod for et spændende og inspirerende træningspas sidste tirsdag.

Tirsdagens træning for 3. holdet var ikke en helt almindelig efterårstræning. Tidligere FCU-spiller og nu 2. divisionstræner i HIK, Christian Larsen, kom forbi og stod for et spændende og inspirerende træningspas.

Thomas Larsen, der er 3. holdets træner og bror til Christian Larsen, fortæller således om træningsoplevelsen:
“Til 3. holdets træning tirsdag havde vi fint besøg. Jeg havde fået min bror til at komme og inspirere holdet med en god træning.
Min bror er HIK’s Manager Christian Larsen, som selv er tidligere spiller i FCU. HIK ligger i 2. division. Christian Larsen kom og trænede os, dels fordi han har relationer til klubben, og dels fordi hans kærlighed til spillet også går gennem spillere på alle niveauer.

3.-holdet har haft lidt problemer med ideer i angrebsspillet gennem de sidste par kampe, og Christian kom med træningsøvelser og ideer til udvikling af netop dette. Hele træningen foregik med et højt niveau, og det var som om, at folk virkelig var klar til at give den en skalle, og vi fik derfor en rigtig fin træning.

Vi siger mange tak til Christian for, at hans engagement i fodbold også kunne komme hans gamle klub til gode, og vi håber, at vi kan drage fordel af de ideer og øvelser, han kom med.”

Fra klubben skal lyde en stort tak til Christian Larsen – og et ønske om “god vind” i 2. division..