Event for teens på Rosborg Gymnasium

I weekenden 4-6. nov.  er der Event 2016 i Vejle med temaet  ’Beat of Change’.
I weekenden 4-6. nov. er der Event 2016 i Vejle med temaet ’Beat of Change’.

 

IMU’s årlige landsstævne for 13-19 årige er en weekend fyldt med forkyndelse, lovsang, smågrupper og andet godt.

Temaet Beat of Change bliver belyst med sang, drama, lys, lyd, video og forkyndelse.

Talerne

I løbet af Event er der en række fællesmøder med fire talere. Michael Nygaard, 25 år, læser i Århus. I sin fritid er han bl.a. fritidsforkynder i Indre Mission. Han er gift med Helen, som læser psykologi. De to taler fredag aften.

Jim Pfrogner fra USA har boet i Danmark de sidste 10 år. Han skal tale lørdag aften om død, liv, frihed og om, hvordan Jesus mere eller mindre ændrer ALTING!

Frederik Enevoldsen er lærer på Grejsdalens efterskole i Vejle, gift med Malene og far til Silja på snart 1 år. Han elsker Podcasts, fodbold, ultimate, NFL og gode pranks – og skal tale søndag formiddag.

Jim Pfrogner  taler lørdag aften
Jim Pfrogner
taler lørdag aften
Smågrupper for alle typer

Er du til leg, udfordring, samtaler eller walk and talk? Det kan afgøre, hvilken af grupperne, du skal vælge. Der er i alt fire gruppesamlinger i løbet af weekenden.

En af smågrupperne har den specielle titel: ”Er Han dus med Darwins fugle?” Her vil Karlo Brøndbjerg se på forholdet mellem troen og naturvidenskaben.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Der vil også være specielle gruppesamlinger for hhv. piger og drenge med titlerne ’Pretty Woman’ og ’Det kun mænd, rigtige mænd… Jeg kan bruge!’ og en blandet med titlen ’Vi er blevet kærester… Hjælp!’
Og så er der naturligvis tid til fodbold, musikkonkurrence og caféhygge.