UMO: 10.000 bibler uddeles i Nordnorge

Ungdom med Opgave har netop uddelt 10.000 bibler i Nord-Troms. Billedet er fra bibeluddelingen i Finnmark, oktober 2014.  Foto: Ungdom i Oppdrag
Ungdom med Opgave har netop uddelt 10.000 bibler i Nord-Troms. Billedet er fra bibeluddelingen i Finnmark, oktober 2014.
Foto: Ungdom i Oppdrag

Ungdom i Oppdrag (Ungdom med Opgave) har netop startet en ny bibelaktion i Nord-Troms, hvor de vil uddele 10.000 bibler og en søndagsskole-CD.

– Det er med glæde jeg ser, at Bibelen nu tilbydes alle husstande i Nord-Troms, siger biskop i Nord-Hålogaland Olav Øygard.
Over 200 personer vil gå fra dør til dør i Nord-Troms og Balsfjord i løbet af efteråret og vinteren for at tilbyde folk en bibel. Storfjord kommune og Øst-Lyngen ligger først på listen og fik besøg allerede 12.-13. oktober. I november fortsætter uddelingen i Skjervøy og Kvænangen kommuner. Efter nytår kommer turen til kommunerne Balsfjord, Karlsøy, Nordreisa og Kåfjord.
Under aktionen vil beboerne også blive inviteret til lokale gudstjenester, hvor Bibelen bliver oplæst og aktualisert.

– De fleste hjem har flere bibler, men en bibel gør ingen nytte, så længe den står på hylden. Min opfordring til folket i Nord-Troms er nu: Lad Bibelen blive en brugsgenstand, siger biskopen.

Bibelen til Alle i Nord-Troms er en fortsættelse af den store bibel-aktion i oktober 2014, hvor alle husstande i Finnmark fik besøg, med tilbud om en gratis bibel.
Bibel-aktionen er tværkirkelig, men er startet på initiativ af Ungdom i Oppdrag i Borgen, oplyser Ungdom i Oppdrag.
KPK/Bodil