Er det klasse?

Alle elever er involveret i det store musical-projekt, og der er gratis adgang til forestillingerne i Kongreshallen.

Kildevæld har i mange år haft tradition for at opsætte en stor forestilling, der omfatter alle skolens elever. Alle bidrager til at skabe en forestilling, som man er stolte af.

Det meste af januar står skolen på den anden ende og er omdannet til en stor teaterarbejdsplads, hvor der øves skuespil, indøves musik, laves kulisser og alt det andet, som tilsammen skal kulminere i en levende og farvestålende oplevelse for tilskuerne.
Forestillingen vil være en kollage af skuespil, dans, sang og musik, bundet sammen af flot lyd og lys.

Alle dele af musical-forestillingen er skabt af skolens medarbejdere og elever, som har et fælles ønske om at give tilhørerne en sjov, positiv og tankevækkende oplevelse.

Er det klasse?

Det er ikke nemt at være ung i dag. Årets musical skildrer en 9. klasses sidste tid sammen, hvor mobning, forældreforventninger, livskriser og kærlighed er en del af hverdagen.

Vil det lykkes Olivia, Klara, William og de andre at komme helskindede igennem folkeskolen?
Musicalforestillingen spilles fire gange med premiere onsdag den 25. januar kl. 19.30, torsdag den 26. januar kl. 10.00 & kl. 19.30, samt fredag den 27. januar kl. 10.

Der er gratis entre til alle forestillingerne, og alle er velkomne i Kongreshallen, hvor forestillingerne bliver spillet.
Større grupper må gerne give besked, før de kommer, så der er pladser nok.

Sport og musik

Kildevæld Efterskole er en kristen skole, der henvender sig til elever, som har deres primære interesse inden for sport og musik.
Konkret betyder det, at man som elev kan dyrke fodbold, håndbold, volleyball, fitness m.m., samt dygtiggøre sig inden for musik, dans og teater.

Vigtige værdier for skolen er tryghed, fællesskab og livsglæde, med stærk vægt på at være en faglig skole, som klæder eleverne på til at klare sig bedst muligt videre i livet, fortæller Poul Jørgensen fra Kildevæld.


Artiklen fortsætter efter annoncen: