Tro, tænk og drøm stort på vinterlejr

Ungdomsstævne i Grindsted i weekenden 17.-19. februar har temaet ”Imagine”.

”Imagine handler om evnen til at forestille sig noget andet, end det vi ser i dag. Imagine er evnen til at turde drømme og tænke: Det kan blive anderledes!”

Sådan lyder det i oplægget til årets tværkirkelige Vinterlejr for unge i Grindsted, der holdes i weekenden 17.-19. februar under temaet ”Imagine”. Stedet er Vestermarkskirken og Vestre Skole i Grindsted.
Det handler om at tro, tænke og drømme stort.
Håbet og forestillingen om, at ting kan ændre sig til det bedre, dér hvor Jesus får plads, vil være omdrejningspunktet i workshops og hos årets hovedtalere.

Hovedtalerne er i år Per Hyldgaard, evangelist i Gospel Outreach, Chris Simmons, præst i Vineyard Church i England, Torsten Munk fra Københavns Kristne Kulturcenter og medstifter af Skywalk i Randers, samt ungdomspræsten Gert Bjørsted fra Vestermarkskirken i Grindsted og lejrchef på Vinterlejr.

Disse fire vil også deltage i weekendens seminarer, hvor også Lars Hyldgaard, Europe Harvest Center, Inger Lise og Mogens Koch Pedersen, stiftere af Aids Care, Arnbjørn Hågensen, pastor i Horsens Pinsekirke, samt Åbne Døre vil medvirke.

– På Vinterlejr i år vil vi tro på fremtiden og tale håb. Vi vil forestille os, at ting ændrer sig, der hvor Jesus får plads. Hvis gymnasiet eller det studiested, du færdes på, mødte Jesus, så ville meget ændre sig. I dag er danskerne mere åndeligt åbne og søgende end nogen sinde før. siger lejrchef Gert Bjørsted.

Vinterlejrens musikalske indslag vil lovsangsbandet Ignite Band fra Åben Kirke i Herning stå for. Bandet har flere år på bagen.

Prisen for at deltage i Vinterlejren er 375 kr. (tilmelding efter 1. februar: 450 kr.) Den pris inkluderer indkvartering på Vestre Skole (husk sovepose og liggeunderlag) og forplejning (bortset fra fredag aften, hvor man selv skal have madpakke med).


Artiklen fortsætter efter annoncen:



Der er mulighed for at komme med to busser til stævnet, dén ene med udgangspunkt på Sjælland (150 kr. tur/retur) og fra banegården i Vejle (65 kr. tur/retur). Pladserne tildeles efter først til mølle princippet ved tilmelding.