Kristent Ashram i Virksund

Det årlige retrætestævne i Kristent Ashram finder sted i dagene 15. til 18. maj på kursuscentret Virksund ved Skive.

Gæstetaler er Stig Christensen, tidl. sognepræst ved Sct. Marie Kirke i Sønderborg. Han er kendt som en af foregangsmændene i karismatisk fornyelse og Oase-bevægelsen. Han vil bl.a. tale om ”Historiens Gud. Israel og tidens tegn” og ”Helligåndens liv og gaver”. Stævnet ledes af pastor Ove Sørensen fra Betlehemskirken (metodistkirken) i Aarhus. Dagene byder på tid til stilhed, eftertanke, samtale, bedegrupper, forbønsgudstjeneste, vidnesbyrd, lovsang og bibelundervisning.
Den tværkirkelige Kristent Ashram-bevægelse blev i 1966 introduceret i Danmark. Bevægelsen var skabt af den legendariske metodistmissionær Eli Stanley Jones, der i mange år missionerede i Indien og er blevet kaldt ”Indiens svar på Billy Graham”.