Efterskolen Kildevæld holder fodboldcamp i sommerferien

Efterskolen Kildevæld inviterer til fodboldcamp for 6. år i træk.

For sjette år i træk kan teenagere søge om en af de 70 pladser på fodboldskolen i Kolding.

Kildevæld Fodbold Camp vil igen i år være et positivt alternativ til andre fodboldskoler, når de i uge 26 tilbyder en hel uges træning, eget fodboldsæt og fuld forplejning på en efterskole.

På Kildevæld Fodboldcamp vil der være seriøs og afvekslende træning med fire træningspas om dagen. Træningen bliver ledet af engagerede trænere og frivillige, som brænder for at arbejde med teenagere og fodbold.
Campen har en hyggelig og afslappet lejrstemning, og det er let at komme ind i fællesskabet.
Udover fodbold har campen andre spændende aktiviteter i løbet af ugen, fx fodboldgolf, restitution i svømmehal med damp- og boblebad og fodboldgalla med prisuddeling.

For både piger og drenge

Fodboldcampen er for alle piger og drenge, som skal gå i 7., 8., 9. eller 10. klasse efter sommerferien, og der plejer at være rift om de 70 pladser, som skolen tilbyder.
Der er ikke noget krav om, at deltageren skal spille i klub eller have et bestemt fodboldmæssigt niveau. Det vigtigste er, at man synes, det er sjovt at spille fodbold. Træningen vil blive tilpasset og opdelt på forskellig vis til hvert træningspas.

En efterskole står bag

Kildevæld Efterskole er en kristen skole, der henvender sig til elever, som har deres primære interesse inden for sport og musik.
Som elev kan man dyrke fodbold, håndbold, volleyball, fitness m.m., samt dygtiggøre sig inden for musik, dans og teater.
Vigtige værdier for skolen er tryghed, fællesskab og livsglæde, med stærk vægt på at være en faglig skole, som klæder eleverne på til at klare sig bedst muligt videre i livet.