A Day of Praise aflyser musikfestival

”ADOP’17 er aflyst. På grund af et lavt billetsalg finder festivalens bestyrelse det ikke længere muligt at gennemføre årets A Day of Praise”. Det oplyser arrangørerne på festivalens hjemmeside.

ADOP har de sidste 3 år været holdt i Hillerød, hvor man sidste år havde ikke mindre end 22 koncerter med bands og solister fra Canada, England, Sverige, Norge, Færøerne og Danmark,

Foreningen A Day of Praise havde ellers netop indgået et samarbejde mellem YFC og Dansk Europamission for at styrke og udvide festivalen, som i år skulle have være afholdt i DGI Byen den 23. september i København. Men nu er arrangementet altså aflyst, hvilket naturligvis ærgrer arrangørerne.

– Det er selvfølgelig brandærgerligt, men lige nu er vores fokus at sørge for at tage kontakt til alle sponsorer, samarbejdspartnere og ikke mindst de bands, der skulle have deltaget, sådan at vi kan få aflyst festivalen korrekt og bedst. Dernæst tager vi stilling til fremtiden. Vi brænder alle for kristen musik, for at lave arrangementer der styrker fællesskab og fremmer mission gennem musikken, så mon ikke vi er at finde også fremover. Men lige med ADOP’17 bliver vi nødt til at trække stikket, oplyser bestyrelsen.

Alle der har forudbetalt for entré og lovsangsseminar har fået deres penge tilbage.